Спечелете люлеещи кресла, електронни четци и 120 чаши Baileys

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 30 юни 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Baileys за поне 19.99 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Общият брой на наградите, определени за тази Игра, са:

    120 (сто и двадесет) чаши Baileys
    4 (четири) електронни четци (книги) Kindle
    4 (четири) люлеещи кресла

Участието в играта е обвързано с покупка.

    Всеки участник е необходимо да закупи Baileys продукти на стойност минимум 19.99лв. (деветнадесет лева и деветдесет и девет стотинки), от търговски обекти на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД, ЕИК 131129282 („КАУФЛАНД“).

    След покупка на Baileys продукти на стойност минимум 19.99лв. (деветнадесет лева и деветдесет и девет стотинки) от търговски обект на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД , участникът се регистрира със снимка или с номера на касовия бон/фактура за закупените Baileys продукти нa адрес:  www.avendi.bg/mymoments

    Играта важи само и единствено за покупка от търговските обекти на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД в цялата страна.;
    Потребителят е нужно да въведе следната информация при регистрация:
    Име;
    Фамилия;
    e-mail
    Тел. номер за връзка;
    Номер на касова бележка
    снимка на касова бележка (пожелателно);

    С участието си в играта, потребителите потвърждават, че са съгласни с Официалните правила на играта;

    С участието си в играта потребителите потвърждават ,че са съгласни личните им данни, които са изброени в т.3, да бъдат обработвани за целите в периода на Играта.

Участниците са длъжни да пазят своята касова бележка/фактура, за да получат своята награда, при евентуално спечелване. В противен случай, Организаторът има право да откаже да предостави наградата.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

Тегленето на наградите ще се извършва всяка седмица, на случаен принцип. В него ще участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта: www.avendi.bg/mymoments. Освен печелившите участници при всяко теглене ще бъдат изтеглени и 3 (три) резерви.

Тегленето ще се осъществи както следва:

Теглене  10 юни 2024 г. – участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/mymoments, за периода 03.06.2024г. – 09.06.2024г. до 23:59 ч. българско време:

    30 (тридесет) чаши Baileys
    1 (един) електронен четец (книга) Kindle
    1 (един) люлеещо кресло

Теглене 17 юни 2024 г.- участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта: www.avendi.bg/mymoments, за периода 10.06.2024г. – 16.06.2024г. до 23:59 ч. българско време:

    30 (тридесет) чаши Baileys
    1 (един) електронен четец (книга) Kindle
    1 (един) люлеещо кресло

Теглене  24 юни 2024 г.- участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/mymoments, за периода 17.06.2024г. – 23.06.2024г. до 23:59 ч. българско време:

    30 (тридесет) чаши Baileys
    1 (един) електронен четец (книга) Kindle
    1 (един) люлеещо кресло

Теглене  01 юли 2024 г.- участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/mymoments, за периода 24.06.2024г. – 30.06.2024г. до 23:59 ч. българско време:

    30 (тридесет) чаши Baileys
    1 (един) електронен четец (книга) Kindle
    1 (един) люлеещо кресло

Печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на Играта: www.avendi.bg/mymoments и ще бъдат известени чрез телефонно обаждане и e-mail на телефонния номер и e-mail, посочени при регистрацията.   

Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившите в рамките на три дена след датата на теглене,  той има право да предостави наградите на участниците, които са изтеглени като резерви.

Ако печелившите не се свържат с Организатора на посочен телефон или имейл, в 5-дневен срок от датата на уведомяването, за да предоставят точен адрес губят правото си да получат наградата. В този случай, Организаторът има право да предостави наградите на участниците, изтеглени като резерви в тегленето.

Организаторът се ангажира в 20-дневен срок след получаване на точен адрес от спечелилия участник да изпрати наградата на същия по куриер.

Един участник, идентифициран с действащ мобилен номер, може да спечели само една награда на седмица, независимо от вида й и броя на подадените регистрации в същата седмица.

За да получат награда от Играта, печелившите са длъжни да запазят и покажат на куриера печелившата/те касова/и бележка/и и/или фактура.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара