Спечелете 10 Pufies Club сетове и 5000 безплатни мостри пелени

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 юни 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Искаш да спечелиш 1 от 10 лимитирани Pufies Club сетове, включващи:
💙 Pufies Club тениски за цялото семейство
💙 плюшена футболна топка ⚽

А 5 000* от регистриралите се ще получат пакет пелени или гащички Pufies Sensitive или Fashion and Nature от 20 бр.

Фикосота ще раздаде общо 5000 бр. безплатни мостри  - по една безплатна мостра от продуктовата гама на Pufies до 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата.

Тегленето на спечелили безплатна мостра ще се извършва на случен принцип, всеки понеделник за период от 03.06. до 01.07.2024 г. включително. Участието в активността е автоматично за всички потребители, с изключение тези, които са получили мострен пакет от предходната кампания. Всеки спечелил потребител ще бъде уведомен с имейл, в който ще заяви желания от него размер, както и ще предостави телефонен номер и адрес за доставка.

Безплатната мостра представлява пакет от 20 броя пелени или гащички Pufies и всеки спечелил ще можеда избере измежду следните продукти:

-        Пелени Pufies Sensitive размер 2 Mini
-        Пелени Pufies Sensitive размер 3 Midi
-        Пелени  Pufies Fashion and Nature размер 4 Junior
-        Гащички Pufies Fashion and Nature размер 4 Junior
-        Гащички Pufies Fashion and Nature размер 5 Maxi

След като спечелилият потрeбител направи избора си, същият ще получи избраната от него мостра в 20 дневен срок, ако избраният продукт е наличен. В случай че продуктът не е наличен, потребителят ще има право да избере друг наличен размер.

Участие в активация с тениски

Фикосота предвижда възможността 10 от всички регистрирали се потребители в Pufies Club, до 30.06.2024 включително, да спечелят тениски за цялото семейство (до 5 бр. на печеливш).

Тегленето на печелившите ще се извърши до 10.07.2024 г., на случаен принцип, измежду всички успешно регистрирали се в платформата “Pufies Club”. Уведомяването на печелившите потребители ще стане по мейл или със SMS. В рамките на 5 дни от получаването на нотификация за печеливш потребител, последният, трябва да направи избор за:

-        размери;
-        дизайни за тениските;
-        и броя тениски (максимум 5 броя / печеливш).

Доставката на тениските ще бъде направена в 20 дневен срок (работни дни), след като е направен избор от страна на потребител за размера, дизайн и броя на тениските.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара