Спечелете уред за гладене, чадъри и омекотители Coccolino

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 10 юни 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Погрижи се за дългия живот на любимите си дрехи с Coccolino и участвай за страхотни награди. 🎁🧸

Подготвили сме ти един чудесен GIVEAWAY, в който може да спечелиш:
👚Уред за гладене с пара и омекотител Coccolino, с които да удължиш живота на дрехите си.
☔Супер цветен чадър, с който дори и в мрачното и дъждовно време ще имаш слънчево настроение. Разбира се, към него ще получиш и любимия си омекотител Coccolino, за да запазиш и дрехите, и настроението си, цветни и ярки задълго.

Какво чакаш още – включи се в играта, като ни напишеш в коментар коя е любимата ти дреха и кой е твоят любим Coccolino омекотител, който би искал да получиш. 🎁🧸

Селектирането на печелившите Участници ще се извърши дo 1 (един) работен ден след края на Играта.

След изтеглянето на всеки печеливш Участник се извършва проверка дали същият отговаря на поставените в настоящите Правила условия. В случай че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

Имената на победители ще бъдат обявени в коментар под публикацията на играта в профила на Coccolino Bulgaria във Facebook в първия работен ден след последната дата за участие.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на печелившите Участници по реда на предходната т. 6 същите ще бъде необходимо да се свържат чрез лично съобщение във Facebook с профила на Coccolino Bulgaria и да предоставят всички необходими данни за доставка на спечелената награда – три имена, телефон и адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара