Спечелете футболна маса, ваучери по 50 лв., шапки и бутилки Adidas

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Adidas от определени обекти и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се провежда в избрани обекти на територията на Република България, изброени в Приложение 1 към настоящите Официални правила.

Участващите продукти са: всички продукти с марка Adidas, независимо от техния вид, разновидност и грамаж, дистрибутирани от „Орбико България“ ЕООД.

Механизъм на Кампанията и условия за участие

Всеки участник, който в периода на Кампанията закупи минимум 1 продукт с марка Adidas в рамките на една покупка, независимо от техния вид, разновидност и грамаж, от участващите обекти, посочени в чл.2 от настоящите Официални Правила, има право да се регистрира на сайта https://hb-promo.com, като следва стъпките, описани в чл. 4 по-горе и по този начин може да участва за спечелването на една от следните награди: подаръчен ваучер на стойност 50 лв за покупки от популярен магазин за спортни стоки, футболна маса – 1 брой, Adidas брандирана бутилка, Adidas брандирана бейзболна шапка.

Регистрацията в сайта ще бъде осъществена успешно само след появяване на активен бутон за регистрация. В случай че бутонът не е активен, участникът не се е съгласил с някое от посочените задължителни полета, което не може да го допусне до регистрация.

В случай, че в касовата бележка не е посочено наименованието на закупените продукти, участникът трябва да качи обща снимка на касовата бележка и закупените продукти, за да бъде приета за валидна извършената регистрация и съответната касова бележка.

За всяка извършена покупка на участващи продукти за стойността, описана по-горе, за която има отделна касова бележка, участникът е необходимо отново да изпълни стъпките на чл. 4 по-горе, а именно: да въведе две имена, имейл адрес и телефон, както и да посочи номер на касова бележка за направена покупка и да качи на снимка на касовата бележка. За участие в кампанията ще бъдат допускани само регистрирани касови бележки, които отговарят на посочените по-горе условия за тях. В платформата няма да бъдат допускани за участие касови бележки с едни и същи номера, както и касови бележки, от които не е видно вида/ наименованието на закупения продукт, търговския обект, от който е закупен и датата на закупуване. В случай, че в касовата бележка не е посочено наименованието на закупените продукти, участникът трябва да качи обща снимка на касовата бележка и закупените продукти, за да бъде приета за валидна извършената регистрация и съответната касова бележка.

Един участник може да участва неограничен брой пъти в Кампанията с различни касови бележки. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез система на случаен принцип на 12.08.2024 г. Заедно с печелившите участници, ще бъдат изтеглени и резерви, които ще получат съответната награда, в случай, че някой от печелившите участници се откаже от нея, не бъде намерен, за да му бъде връчена и/или в случай, че е налице невъзможност да се установи връзка със спечелилите участници в рамките на до 3 /три/ дни от получаване на уведомлението от Организатора, че съответното лице е спечелил участник. За удостоверяване на резултатите от тегленето на томболата, ще бъде съставен протокол. В случай, че определената дата за теглене на печелившите участници се падне в почивен и/или официален празничен ден, то печелившите участници ще бъдат изтеглени на първия работен ден след съответния почивен и/или официален празничен ден.

Телефонните номера на печелившите участници ще бъдат публикувани на https://hb-promo.com в деня на тегленето. Уведомления за спечелените награди ще бъдат изпращани и персонално по имейл или телефонен номер на всеки спечелил след изтеглянето на печелившите, на посоченият от него при регистрирането си в платформата имейл или телефонен номер. Наградите се доставят на посочения от печелившите участници адрес, с куриер за сметка на Организатора, в срок от 30 /тридесет/ дни от получаване на уведомлението за спечелването на наградата.

Наградите, които участниците могат да спечелят, пазарувайки участващите продукти от участващите обекти, описани в чл. 2 по-горе,  са:

1 брой футболна маса

3 броя подаръчен ваучер на стойност 50 лв. за покупки от популярен магазин за спортни стоки;

50 броя Adidas брандирана бутилка;     

25 броя Adidas брандирана бейзболна шапка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара