Спечелете 3 броя лампи от Мебели Виденов

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 12 май 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🌙 ✨ Приказна игра с награди 🎁 

Тази година Мебели Виденов участва в уникалния фестивал на светлините – „Lunar“. Затова искаме да зарадваме трима от вас с артистична награда. 

👉 Включи се в играта като споделиш в коментар какво прави твоя дом приказен?
 
Необходимо предварително условие за участие в Играта е физическото лице да има валидна регистрация (личен профил) във Фейсбук /Facebook/ на интернет адрес www.facebook.com Регистрацията във Фейсбук /Facebook/ се извършва съобразно общите условия и правила.

Общият брой награди е 3 броя лампа за таван, предоставени от Мебели Виденов.

https://videnov.bg/lampa-za-tavan-122

Всеки, изпълнил правилно условията на Играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в тегленето на томбола за спечелване на награда. Тегленето ще се извърши на лотариен принцип, чрез платформата https://commentpicker.com/ ще бъдат изтеглени 3-ма печеливши.

Всеки желаещ да участва в играта може да участва всеки ден през целия период на играта.

Независимо от броя направени коментари, едно физическо лице може да участва в играта само веднъж с един коментар.

Участник може да спечели най-много една награда.

Организаторът ще обяви имената на печелившите участници във Facebook страницата https://www.facebook.com/MebeliVidenov. Всеки печеливш участник следва да се свържат с Организатора на лично съобщение през платформата Фейсбук /Facebook/ в срок до 3 календарни дни, след обявяването му за победител. Ако в този срок печелившият не се свърже с Организатора, то той губи наградата си. Наградата ще бъде доставена от Организатора на посочен от съответния победител адрес и лице за контакт.

Наградата се изпраща до адрес, посочен от съответния победител, в срок до 15 работни дни от получаване на данните от Победителя.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара