Спечелете за тест 50 броя дискове за пране Persil Expert Stain Removal

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 април 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В периода 25.04. - 30.04.2024 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 50 участника от регистриралите се ще получат за безплатeн тест Persil. Дискове за бяло пране Expert Stain Removal, 11 пранета, 187 g. 

Persil Expert Stain Removal е концентриран перилен препарат, който е подходящ за бяло пране и комбинира силата на четири действия само в една капсула. Дисковете за пране Persil Expert Stain Removal 4in1 осигуряват изключителна чистота, премахване на упорити петна, дълготрайна свежест и защита на Вашите дрехи. 

Избран участник в Тест на продукт може да получи само една награда. Съответно, избраните участници, които ще тестват продукта, ще са общо 50 (петдесет).

Регистрацията се извършва, след като участникът попълни формата за участие в тест на продукт, като въведе своите три имена, телефон за връзка и адрес на електронната поща. Тези данни са необходими за последващо изпращане на пратките към печелившите участници в Тест на продукт. Достъпът до формуляра за регистрация става през сайта на dm България на адрес: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/ .

След определяне на участниците в Тест на продукт в срок до 09.05.2024 г. те ще получат на посочения от тях имейл съобщение, че за избрани за участие в тест на продукт. В имейла ще бъде посочена датата, до която спечелилия участник ще получи своя продукт. Продуктът за тест се изпраща единствено на пощенски адрес в рамките на Република България, който участникът е посочил в имейл, след като е уведомен, че е избран за участие в тест на продукт. Всеки участник носи сам отговорност за верността на подадените от него данни за контакт, които е подал в при регистрация в теста на продукт.

След потвърждаване на участие в Тест на продукт участникът получава по имейл и линк, който води към форма за оценяване на продукта в онлайн магазина на dm. Участникът ще бъде помолен да даде своето мнение за тествания продукт, но без да бъде изрично задължаван да направи това.

Регистрацията в активността Тест на продукт за тестване на продукт е безплатна и не е обвързана с покупка от страна на участника. За участие в активността Тест на продукт могат да се регистрират всички лица, навършили 16 години, които са живущи на територията на Република България. Служители на dm България не могат да участват в активността, включително и техни роднини, членове на семейството – майки, бащи, братя и сестри.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара