Спечелете хлебопекарни, мултикукъри, съдове Tefal и кутии за брашно от София Мел

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 12 май 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта, приготвяне на рецепта и качване на снимка.

Пълни правила:

Наградите, които може да бъдат спечелени при участие в промоцията са:

• Мултикукър „ Tefal“ - 10 броя
• Съдове „ Tefal“ - 10 броя
• Хлебопекарна „ Tefal“ - 20 броя
• Кутия за брашно - 100 броя

За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да се регистрират с личен профил в сайта www.sofiamel.bg. Не е необходим нов профил, ако вече сте се регистрирали в София Мел Вкусен свят. За настоящата промоция Лора Найденова – водеща на кулинарни предавания и кулинарен блогър е създала четири авторски рецепти на ястия. Реализацията на тези рецепти участниците в Промоцията могат да видят и научат на https://sofiamel.bg/bg/promo-recipes

Участниците в Промоцията трябва да пресъздадат една от четирите рецепти на Лора, да заснемат приготвянето на ястието и да качат по една снимка на рецепта. Чрез създадения от тях личен профил, участниците имат възможност да качат своите снимки.

Всяка една снимка се преглежда и валидира от администратор на уебсайта, като може да бъде одобрена за публикуване в уебсайта или да бъде отказана.

Печивата на снимката трябва да бъдат максимално близо до четирите рецепти на Лора. Снимката трябва да съдържа пакет брашно София Мел.

Не се разрешава изпращането на снимки, чиито авторски права не принадлежат на съответния потребител. Ако организаторът засече и потвърди опит за използване на снимки, изображения и текстова информация, обект на авторското и сродните му права - ще спре достъпа до съответния потребителски профил незабавно. Със спирането на достъпа, съответният потребител губи правото да участва в промоции.

С изпращането на своите снимки потребителят декларира, че е носител на авторските права и ги преотстъпва за използване от ГудМилс България ЕООД неограничено във времето и територията.

Всяка приготвена рецепта носи едно участие за една предметна награда.

Наградите ще се теглят на 14 май 2024 г. Изтеглените печеливши ще бъдат обявени на сайта www.sofiamel.bg не по-късно от 18:00 часа на 15 май 2024 г.

При участието си в Промоцията участникът трябва да се увери, че посочената в профила му информация е максимално актуална и достоверна. В случай, че печелившият не е потвърдил достоверността и/или не е допълнил адреса и телефонния номер в профила си, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. В случай, че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка или получаване на наградата, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара