Спечелете 10 керамични барбекюта и 100 ваучера по 50 лв. от Coca-Cola и Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 май 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти на Coca-Cola за поне 6 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България само в участващи търговски обекти, а те са всички търговски обекти на Кауфланд България/ Kaufland магазини.

УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ

    0.330Л Coca-Cola Original
    0.330Л Coca-Cola Без Захар
    0.330Л Fanta всички вкусове
    0.330Л Sprite
    0.300Л Coca-Cola Original
    0.300Л Fanta Портокал
    0.330Л Мултипак Кен 5+1
    0.5Л Coca-Cola Original
    0.5Л Coca-Cola Без Захар
    0.5 Coca-Cola Без Захар Лимон
    0.5Л  Fanta всички вкусове
    0.5Л  Sprite
    1Л Coca-Cola Original
    1Л Coca-Cola Zero
    1Л Fanta Портокал
    1.5Л Coca-Cola Original,
    1.5L Coca-Cola Без Захар,
    1.5Л Coca-Cola Без Захар Лимон
    1.5Л Fanta всички вкусове,
    2Л Coca-Cola Original,
    2Л Coca-Cola Без Захар,
    2Л Fanta всички вкусове
    2х1.5Л Мултипак Coca-Cola Original

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Кампанията, са следните:

    Керамично барбекю 56 см - 10 броя
    Ваучер за пазаруване от Kaufland магазини на стойност 50лв – 100 броя

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Закупи Участващи продукти (посочени в част 6 по-горе) от Участващ обект (магазин Кауфланд) в периода на Кампанията, посочен в част 5 по-горе, с касова бележка, издадена съобразно българското законодателство от Участващ обект, като в една касова бележка, закупените Участващи продукти следва да са на стойност минимум 6 лв;

Да регистрира касова бележка от  покупката си на адрес https://coca-cola.promo.  в периода на Кампанията, посочен в част 5 по-горе, със следните данни:

    Имена, телефонен номер и електронен (имейл) адрес, на които Партньорът и/или Организаторът може да се свърже с участника при евентуална печалба. Тези данни ще бъдат използвани  за цели, както следва: за участие в Кампанията и за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето му на спечелена от него награда в Кампанията, включително обявяване на сайта  имената на спечелилите и предоставяне на информацията на Партньора и куриер. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД и ОРЗД – за повече информация, моля вижте Част 14 от настоящите правила.
    Снимка на касовата бележка, с която е направена покупката. Снимката трябва да е с добро качество, за  да се виждат добре  датата и номера ѝ (датата на покупката на Участващи продукти следва да е в периода на Кампанията).
    Номер на касовата бележка, чиято снимка е регистрирана съгласно посоченото по-горе;

Една касова бележка (касова бележка с един и същ номер), която отговаря на условията на Кампанията, може да бъде регистрирана  само веднъж.  

Всеки потребител може да участва с неограничен брой регистрации на касови бележки, в случай че всяка нова касова бележка н е уникална и отговаря на Официалните правила на Кампанията.

Всяка регистрация на касова бележка с покупка на Участващи продукти  на стойност минимум 6лв. съгласно описаното по-горе и отговаряща на  условията по тези Официални правила  дава на участника право на участие в Кампанията и съответно в разпределение на случаен принцип за някоя от посочените в Част  7 чл. 7.1. от правилата награди, НО в рамките на Кампанията, една уникална регистрация с една касова бележка може да се спечели само една награда, а  един участник може да спечели само по 1 брой от вид награда, описани в т.7.1., не повече, независимо колко регистрации на касови бележки е направил.  

С цел равномерно разпределение на наградите по точка 7.1. през целия период на Кампанията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени с теглене  на случаен принцип, както следва:

    1 теглене (08.05.2024 г.) - х2 барбекю; х25 ваучера за пазаруване от Kaufland магазини – в тегленето участват регистрации, направени от началото на Кампанията до 23:59 часа на 07.05.2024г.
    2 теглене (15.05.2024г.) – х2 барбекю; х25 ваучера за пазаруване от Kaufland магазини – в тегленето участват регистрации направени от началото на Кампанията до 23:59 часа на 14.05.2024г.
    3 теглене (22.05.2023г.) – х3 барбекю; х25 ваучера за пазаруване от Kaufland магазини – в тегленето участват регистрации направени от началото на Кампанията. до 23:59 часа на 21.05.2024г.
    4 теглене (03.06.2024г.) – х3 барбекю; х25 ваучера за пазаруване от Kaufland магазини – в тегленето участват регистрации направени от началото на Кампанията. до 23:59 часа на 31.05.2024г.

Представител на Партньора ще се свърже с всеки от печелившите на предоставената от тях електронна поща или телефон, с цел да информира участникът, че трябва да подаде данни за доставка на наградата, а участникът следва да подаде данните в срок до 7 дни след като представител на Партньора се е свързал с него.  

Наградите ще бъдат доставени по куриер в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите, тяхното валидиране и свързване с тях става не по- късно от 30 дни от края на промоционалната активност, при условие, че участникът е предоставил съответните данни в срок и е намерен на адрес.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара