Спечелете iPhone 15 и всеки ден ваучери от flip

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 3 май 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Подготви се за незабравим Великден с радио N-JOY и спечели смартфон от flip, за да запечатваш всички важни моменти и да си винаги близо до любимите хора.

Нов смартфон от flip може да е твой още тази седмица!

Влез във Facebook страницата на радио N-JOY и отговори на нашия flip въпрос! Всеки ден един участник ще печели ваучер на стойност 70 лв за пазаруване във flip, a в края на седмицата един от всички участници ще спечели iPhone 15, като нов*!

Стискаме ти палци!

Flip е най-голямата платформа за реновирани устройства в Източна Европа. Това е безопасен, прозрачен и лесен начин за потребителите да се сдобият с реновирано мобилно устройство, но и да продадат старото си.
Сервизният център е локализиран в Букурещ, където повече от 100 специализирани техника проверяват всяко устройство чрез 67 теста за качество /софтуер и хардуер/.

С цени до 40% по-евтини от ново устройство, но със същото усещане за запукуване на ново устройство /опаковка, плащане на вноски, 2 години гаранция, връщане в рамките на 30 дни/. Flip съчетава на едно място експертизата и прозрачността да предложи на клиентите най-доброто изживяване за всеки, който търси да закупи високотехнологична джаджа на достъпна цена.

Отношение към природата, но и към портфейла ти.

*„Като нов“ съгласно естетическата категория на Продукта, определена от "Флип БГ" ЕООД – Продуктът може да има малки фини следи от употреба върху екрана или корпуса, незабележими с просто око. Стоката е напълно или почти напълно без външни следи от предишна употреба.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара