Спечелете гейминг конзола, комплект суичъри и два кашона с Kubeti

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливш: @sem.mitevii

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Kubeti отбор, един от вас има шанса да спечели специалния Kubeti бъндъл, съдържащ:
🎮 Гейминг конзола
🌽🧀Комплект от ДВАТА Kubeti суичъра Sweet Corn & Nacho Cheese
📦ДВА кашона, пълни с Kubeti Sweet Corn & Nacho Cheese

🔥 Последвай @kubetisnack
🔥Харесай този пост
🔥Отбележи двама приятели
Сподели поста в Story, за да го видят повече хора!

Участието в Играта не обвързано със закупуването/използването на продукт или услуга на „Фикосота Фууд“ ЕАД.

На 30.04.2024 г. на лотариен принцип ще бъде изтеглен 1 (един) печеливш между участниците, изпълнили всички условия по т.6.2, който ще спечели наградата, описана в т.7.1. Тегленето на печелившия се осъществява на случаен принцип, чрез софтуерна уеб базирана програма https://commentpicker.com/youtube.html или подобна

Печелившите ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез лично съобщение DM, изпратено до Instagram профила им, с който са участвали в играта. Ако в срок от 5 дни след изпращането на уведомителното съобщение печелившият не върне обратно съобщение, че приема наградата, то той се счита за отпаднал от играта и организатора избира на лотариен принцип нов печеливш за непотърсената награда.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави трите имена на пълнолетно лице, телефон за връзка и адрес за доставка на наградата, като ги изпрати на лично съобщение до следния адрес на електронна поща hi@crimtan.bg. При връчване на наградата, печелившото лице трябва да удостовери самоличността си чрез идентифициране с лична карта или друг документ за самоличност.

Наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, до печелившия участник, в срок от 20 (двадесет) работни дни след обявяването му и потвърждение на адрес за доставка.

Краен срок - 29 април 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара