Спечелете гуми KUMHO, къмпинг радио и фенери

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 22 април 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В Примекс подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми продаваме. Държим на качество и сигурност на добра цена. Една от нашите нови марки в портфолиото от партньори е Kumho Tire.

KUMHO (Kumho Tire), която стартира своята дейност през 60-те години, е известна със своите продукти с високо качество и стойност, предлагайки широко разнообразие от гуми на разумни цени. Гумите КУМХО са проектирани да осигуряват целогодишна производителност при различни условия, включително сухо, мокро и леко снежно време. Марката има различни модели гуми, с които гарантира подходящи варианти за различни типове превозни средства като седани, купета, кросоувъри, SUV и лекотоварни камиони. С над 60 години опит, Kumho Tire е превърнала своето скромно начало в Южна Корея в един от най-големите производители на гуми в света, управлявайки осем фабрики. Компанията непрекъснато се стреми да поддържа и развива качеството, иновативната технология и безопасността в своите продукти.

Тази седмица, заедно с KUMHO, ти даваме възможност да спечелиш летни или всесезонни гуми KUMHO по твой избор на стойност до 800 лв. с ДДС.

Освен голямата награда в играта, заедно с KUMHO сме осигурили още 10 подаръка:

- 5 броя фенер с магнитно закрепване и кука, който може да е полезен, както при ремонта на колата, така и на къмпинг или на поход в природата

- 5 броя къмпинг радио, който има вграден фенер, зарежда се през USB или може да бъде зареждан с динамо, когато сте далеч от удобствата на града.

За да участваш в томболата е необходимо в периода от 08:00 часа на 15.04.2024 до 08:00 ч. на 22.04.2024 г. да се регистрираш в специално създадената форма на страницата на Примекс.

В полето „Играя за тази гума“ ни сподели линк от нашия сайт, на желания от теб модел и размер летни или всесезонни гуми от марката KUMHO.

За да копираш интернет адреса на гумата KUMHO, за която се бориш, посети страницата на съответната гума KUMHO и натисни върху активния линк с текст "Играй за тази гума", който ще копира автоматично линка на гумата във формата за регистрация за играта. След това попълни две имена, имейл и телефон за връзка и натисни бутона ИЗПРАТИ.

За да се приеме регистрацията ти за успешна и да влезе в томболата за спечелването на наградата е необходимо да потвърдиш имейла, който ще получиш от нас, след подаването на заявката ти за регистрация.

Печелившият ще бъде определен чрез томбола, която ще се изтегли в 08:00 часа в понеделник (22.04.2024) и ще бъде обявен по Радио ВЕСЕЛИНА и на тази страница! 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара