Спечелете 50 комплекта DERMA X PRO Scalp & Hair Revitaliser

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 април 2024

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Тествайте Derma X PRO!

Страдате ли от сух и чувствителен скалп? Какви специални грижи полагате за него?

На  30 април ще изтеглим 50 от вас, които ще получат трите продукта от колекцията DERMA X PRO Scalp & Hair Revitaliser срещу ангажимент за споделяне на впечатления в кратка анкета.

Повечето от нас полагат грижи и внимание, за да възстановят увредената си коса, но в действителност не това е мястото, където трябва да се съсредоточи цялото внимание. 99% от силата на косата идва от скалпа. Скалпът е дом на гъбичка, наречена Маласезия, която уврежда естествената кожна бариера, като я прави "пропусклива" - подобно на счупена ваза, позволявайки на необходимата хидратация да излезе навън. Когато скалпът е сух, това не позволява на косата да си набави необходимото естествено подхранване и фазата на растеж на косата става по-кратка, което води до преждевременно изтъняване. Затова Head & Shoulders DERMA X PRO цели да възстанови сухия скалп и да ви осигури красива и подхранена коса.

Derma X PRO – продуктовата серия на Head & Shoulders, която  възстановява сухия скалп,  подхранвайки косата и намалявайки косопада с до 95%*

Скалпът също е кожа и подобно на кожата на лицето изисква специална грижа спрямо неговите харектеристики. Но докато на пазара се предлагат редица продукти, специализирани в борбата с прекомерния себум, сухият скалп често остава пренебрегнат. Ето защо Head & Shoulders разработи серията DERMA X PRO - революционен подход в грижата за сухия скалп, разработен съвместно с дерматолози.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара