Спечелете семейна почивка в Kings' Valley Medical & Spa Hotel

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливш: Десислава Данева

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Радио ENERGY ти дава възмооност да спечелиш уникално преживяване за цялото семейство в Kings’ Valley Medical & Spa Hotel. 

Не се чуди къде ще прекарате пролетната ваканция! 

Наградата включва 2 нощувки с включени закуска и вечеря за двама възрастни и две деца до 12г. в периода на пролетната ваканция (29.03-07.04). 

Регистрирай се, отговори на въпроса на Kings’ Valley Medical & Spa Hotel и в петък - 15 март - ще изтеглим печелившия!

Kings’ Valley Medical & Spa Hotel олицетворява лукса и величието на тракийските царе, изяществото на българската роза и лечебната сила на минералната вода. Хотелът разполага с 266 елегантни и комфортни стаи и апартаменти със зашеметяваща гледка към Долината на розите, 8 впечатляващи концептуални ресторанти и барове и разнообразие от развлечения и активности на открито и закрито за цялото семейство.

В сърцето на Kings' Valley e Kings' Valley Medical & Spa Center с феноменална аква зона с 4 открити и 4 закрити басейна, захранвани с минерална вода от изворите на Казанлъшки минерални бани. Минералната вода в хотела е с една от най-високите концентрации на флуорид в Европа и нейните изключителни качества спомагат при външно балнеолечение, балнеопрофилактика, спортно-рекреативни процедури и козметични процедури. Екипът от професионалисти зад Kings' Valley Medical & Spa Centre е създал разнообразие от процедури и услуги, които съчетават лечебните свойства на водата и ги комбинират с най-революционните технологии за профилактика и лечение с уредите на световните лидери в областта ZIMMER и UNBESCHEIDEN.

Краен срок - 15 март 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара