Спечелете 10 лаптопа MacBook Air 13'' от Nivea

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 март 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Nivea за поне 20 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В месеца на жената повече от всякога искаме да зарадваме любимите дами около нас и да им покажем своята признателност, благодарност и обич! Какъв по-добър начин за това, освен да ѝ подариш нашата грижа №1 – грижата, която тя заслужава всеки ден! NIVEA се грижи за жените по цял свят в продължение на повече от 130 години, вслушвайки се в техните нужди и желания и насърчавайки ги да се грижат за себе си, за да се чувстват добре в собствената си кожа и да блестят на всяка възраст.
 
Този празник е чудесен повод да ѝ подариш нова рутина за гладка кожа без петна от акне, без слънчеви петна или пигментни петна вследствие на възрастта. Отпразнувай подобаващо любимите дами в живота си и можеш да спечелиш и награда! 💐 🎁 

Ако търсиш перфектния подарък за твоята майка, жена, съпруга, любима, колежка, братовчедка, баба, леля, приятелка, съседка… която и да е ТЯ, подари ѝ нашата №1 грижа за кожата! С NIVEA ще избереш не само подходящия подарък за нуждите и типа на нейната кожа, но можеш да спечелиш и 1 от 10 лаптопа MacBook Air 13"!

Всичко, което трябва да направиш, е да закупиш продукти NIVEA за минимум 20 лева и да регистрираш касовата бележка, за да участваш в томболата за наградата. Кампанията е активна през целия месец март (01-31.03.2024 г.) и пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.
 
**Ако на касова бележка няма описание на закупените NIVEA продукти, заедно с нея снимай и съответните продукти. Качи една обща снимка. *

Всеки Участник има право да участва в Играта многократно като за всяка регистрация
качи снимка на касов бон/фактура, удостоверяваща нова покупка на продукти NIVEA, на
стойност минимум 20 лв. с ДДС, от която и да е търговска верига в страната, различна от
вече регистриран касов бон/фактура и при изпълнение на условията в настоящите
Официални правила. Всеки Участник може да спечели само една награда от т.4.1.,
независимо от броя регистрирани различни касови бонове/фактури.

Наградата, която може да бъде спечелени в настоящата Игра, е 10 броя лаптоп MacBook Air 13", M1 чип 8-ядрен CPU и 7-ядрен GPU, 256GB SSD

На 17.04.2024 г. в офис на представителя на „Байерсдорф България“ ЕООД – „Република
Интерактив“ СРЛ ще бъдат изтеглени общо 10 (десет) печеливши Участници за наградите от т.4.1. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, електронно чрез платформата www.random.org. Заедно с имената на десетимата печеливши Участници, ще бъдат изтеглени и имената на 10 (десет) резервни такива.

Протоколът по т.7.1. ще бъде публично оповестен на 20.04.2024 г. на http://www.nivea.bg/mothersday.

Участниците, спечелили наградите от т.4.1., ще бъдат информирани в двуседмичен срок
от публичното обявяване на протокола съгласно предходната точка – чрез позвъняване на
посочените от тях телефонни номера или чрез e-mail, въведен от тях при регистрацията в
Играта.

Наградите – 10 броя лаптоп MacBook Air 13", M1 чип 8-ядрен CPU и 7-ядрен GPU 256GB SSD се доставят чрез куриер на съответния адрес за доставка, посочен от печелившите Участници при регистрацията, в срок до тридесет работни дни от датата на уведомяването на Участника, че е спечелил награда съгласно т. 7.4. от настоящите Официални правила.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара