Спечелете телефони, безжични слушалки и смарт часовници Samsung от МЕТРО

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 28 април 2024

Как се участва:

Чрез покупка за поне 100 лв. в магазини МЕТРО, безконтактно плащане с Mastercard и качване на касов бон.

Пълни правила:

Промоционалната кампания се провежда в периода: от 05.03.2024 г. до 28.04.2024 г. Тегленето на наградите ще се проведе на следните дати:

    01.04.2024 г.
    29.04.2024 г.

Промоционалната кампания се организира и провежда на територията на Република България във всички магазини „МЕТРО“ (с изключение на Клиентите по доставка) („Участващи обекти“).

За участие в Промоционалната кампания и включване в теглене на награди даден Клиент трябва да:

1. Направи покупка на стойност минимум 100 лв. с ДДС в някой от магазините на МЕТРО.

2. Заплати своята сметка безконтактно с карта Mastercard – кредитна или дебитна, издадена от банка или финансова институция, находяща се на територията на Република България, с дата на издаване преди старта на промоционалната кампания (05.03.2024 г.)

3. Регистрира и качи четима снимка на POS бележката от трансакцията на https://promo.metro.bg, попълвайки всички задължителни полета с валидни данни

    Име и фамилия
    сума и дата на покупката
    имейл
    телефон за връзка
    номер на клиентска МЕТРО карта, с която е направил покупката

4. Приеме настоящите Официални правила и да потвърди, че се е запознал с Уведомлението относно обработване на личните данни като кликне върху тикчето за съгласие.

Теглене 1 (01.04.2024 г.)

    2 х мобилен телефон Samsung Galaxy S24 128GB
    8 x безжични слушалки Samsung Galaxy Buds FE
    8 х смарт часовник Samsung Galaxy Watch 6

Теглене 2 (29.04.2024 г.)

    2 х мобилен телефон Samsung Galaxy S24 128GB
    8 x безжични слушалки Samsung Galaxy Buds FE
    8 х смарт часовник Samsung Galaxy Watch 6

Всеки участник може да спечели 1 награда за съответното теглене. Спечелил от първо теглене може да участва и във второ, само ако е регистрирал покупка и във втория период.

Печелившите ще бъдат определени в присъствието на Комисия при провеждане на теглене на случаен принцип чрез използване на специализиран софтуер в централния офис на Организатора. Организаторът няма да използва процедури, нито специализирания софтуер по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно разпределение на наградите. Резултатите от тегленията, както и Печелившите ще бъде отразен в протокол, който ще се съхранява в централния офис на Организатора за срок от 1 (една) година от провеждане на тегленето.

Печелившите ще бъдат информирани за спечелването на награда чрез данните за контакт, предоставени при регистрацията им и на https://promo.metro.bg/, в срок до 7 днислед изтеглянето им.

Печелившите участници ще бъдат обявени на сайта на Организатора https://promo.metro.bg/ след установяване на контакт с тях и проверка на валидността на участията им.

Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или друга награда.
Участниците трябва да съхраняват регистрираните POS бележки. При изтегляне на победителите, от тях може да се изиска предоставяне на оригинални печеливши POS бележки, отговарящи на общите условия на Играта, за сверяване на регистрираните данни. Победителите трябва да ги предоставят в срок от 7 дни след поискване.

Организаторът може да изиска от Печелившите да потвърдят самоличността си, чрез предоставяне на необходимите документи.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара