Спечелете раници, изстудяващи поставки и градски чанти

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 27 март 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

НАКЪДЕ ВОДИ LA PUERTA ROJA?

Съвсем скоро голямата червена врата в центъра на твоя град ще се отвори към един нов свят, пълен с безгрижни вечери, автентична музика и вкусни моменти. Опитай се да познаеш към кой град води и можеш да спечелиш страхотни награди.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

5 броя изстудяващи поставки за бира (комплект от 4 броя поставки)

5 броя раница Lefrik ROLL MINI

5 броя градска чанта BARE HANDS SOCIETY

Наградите не се заменят за тяхната парична равностойност.

Един участник може да спечели само една награда в рамките на промоцията.

За да участва в Промоцията, участникът следва да посети уебсайта www.lapuertaroja.bg, да даде отговор на въпроса „Къде води червената врата?“ (чрез поставяне на виртуално пинче върху виртуалната карта на сайта www.lapuertaroja.bg,) след което да се регистрира за участие с двете си имена и e-mail адреса си, както и да се съгласи с правилата и условията на сайта.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на лотариен принцип след приключването на кампанията и имената им ще бъдат обявени в секция Победители на сайта www.lapuertaroja.bg на 03.04.2024 г. След това те ще бъдат уведомени по e-mail за спечелената от тях награда и начина, по който могат да я получат.

За да се възползва от спечелената награда, участникът следва да отговори на изпратения e-mailв срок до 5 дни след изпращането на мейла от страна на Организатора. След това участникът ще получи наградата си по куриер или в офис на куриера в рамките на 10 работни дни, след уточняването на детайлите.

Спечелилият участник удостоверява, че е навършил/а 18 години – лица, ненавършили 18 години нямат право да участват, съответно спечелилият участник следва да удостовери самоличността си, за да може да получи наградата и съответно Организаторът правилно да отрази предоставянето на наградата за данъчни и счетоводни цели.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара