Спечелете пътуване до Ибиса за двама, телефони iPhone 15 и слушалки Apple Earpods

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Иван Манджуков
Валентина Атанасова
Пламен Костадинов
Данаил Генов
Милка Георгиева
Христина Калчева-Танева
X Добромир Гочев
Николай Георгиев
Върбан Върбанов
Страхил Думанов
Елена Петкова
Димитър Димитров
Цветелина Григорова

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и качване на снимка.

Пълни правила:

Запечатай твоето J&B преживяване в снимка или видео.

Качи снимка или видео на любим момент, прекаран в компанията на J&B и твой приятел и участвайте в играта за една от страхотните награди. Най- креативните видеа ще бъдат споделени на страничките на J&B в социалните мрежи.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта са следните:

1. Пътуване до остров Ибиса, Испания за двама – 1 брой. Организаторът заплаща стойността на самолетните билети в двете посоки на пътуване /София – Ибиса; Ибиса – София/, както и три броя нощувки за двама човека в двойна стая в определен от Организатора хотел. Наградата е валидна в периода между 1 май и 15 юли 2024 г.

2. Смартфон  IPHONE 15 – 2 броя

3. Слушалки Apple Earpods – 10 броя       

При награди с пазарна стойност над 120 лв. с ДДС, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати същата.

За да се включат в Играта, Участниците трябва да се регистрират в периода на Играта, посочвайки своите:

(*) Име и фамилия
(*) Електронен адрес
(*) Телефонен номер
(*) Запълнят полето, посочвайки съгласие с настоящите Правила, включително за обработването на личните им данни за целите на участието му в Играта и съгласие Организаторът да посочи името и първата буква от фамилното име на печелившите участници.

Организаторът има право след края на кампанията (15.04.2024) да публикува най-креативните видеа в страницата на J&B в социалните мрежи Facebook и Instragram, при условие че получи писмено одобрение от участника.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 16.04.2024 г., като в срок от 4 дни, считано от посочената дата, печелившите участници ще бъдат информирани на посочения от тях телефонен номер.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в Играта според Част 4 и останалите от настоящите правила.

Ако потребителят спечели награда, той ще бъде уведомен чрез обаждане на телефонния номер, посочен при регистрация. Участниците трябва да имат 18 навършени години, за да вземат участие в Играта.

При спечелване на награда от част 6, участникът ще получи обаждане, като в отговор на него трябва да предостависвоите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка, за да бъде наградата изпратена по куриер. С изпращането на имейла, участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

Предоставените данни са необходими и ще се използват само във връзка с физическото връчване на наградата, а при необходимост и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 6.2.

Печелившият ще има срок от 7 дни от получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

Краен срок - 15 април 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара