Спечелете кошница с мезета от Родопа Троян

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 8 март 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Добре дошли в света на Родопа Троян, там където традицията и иновациите се сливат, за да създадат уникално изживяване.

Ние сме компания с богат опит и един от  водещите производители на Троянска луканка, характерна за този регион, заради климатичните и природни дадености.

Родопа Троян е създадена през  2014г. в прекрасния град Троян, намиращ се в сърцето на Стара планина. След години на стремителен растеж и иновации, фирмата успя да се утвърди като водещ производител на висококачествени продукти в региона и страната и задържа своето място сред най-прочутите и уважавани марки.

В нашето портфолио ще намериш широка гама от колбаси, приготвени с внимание към детайла и висококачествени съставки, които запленяват с дълбокия си аромат и изключителен вкус. Също така ще откриеш и модерни варианти, отговарящи на изискванията на всеки  потребител.

Целта на Родопа Троян е да запази автентичния вкус и традиция в производството на месни продукти и да достави на съвременния потребител истинско гурме изживяване.

Радио ENERGY ти дава възможност да опиташ широката гама от продукти на Родопа Троян.

    Телешки суджук
    Телешки суджук със синя слива
    Троянски суджук
    Троянска луканка ХТСХ
    Еленишко мезе
    Телешка пастърма
    Пилешка пастърма
    Царска сланина
    Конски суджук

Регистрирай се, отговори на въпроса на Родопа Троян и този петък един от всички, отговорили правилно, ще спечели кошница с мезета от Родопа Троян.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара