Спечелете 10 кутии шоколадови бонбони PERGALĖ

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

maria1986
Villi_Varna
Г-жа Рамацоти
Futfut
Елза&Ана
Росинка
pinko
Киф
VanesaKaramfilova
КалиКали

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Всеки от нас има своя дефиниция за удоволствието. То може да изглежда като тиха вечер с топла вана и ароматни свещи или екстремен преход в планината при минусови температури. Любимите неща се мерят по индивидуална скала, но като създатели на бонбоните PERGALĖ, за нас шоколадът и удоволствието са две думи, които идеално се заменят.

Историята на PERGALĖ е изпълнена с любопитство и постоянно търсене на нови вкусове. Създадена през далечната 1922 г., първата литовска фабрика за бонбони вече е просперираща компания, която предлага шоколадовите си изкушения в 45 страни по света.  

Но как се оцелява толкова дълго в този бизнес на удоволствието? Всеки нов продукт на PERGALĖ се ражда от умелото темпериране на бъдещето и миналото. Внимателно наблюдаваме променящите се вкусове и потребности на съвременния човек и вплитаме магията на сладкишите. Но творчеството не съществува във вакуум. Всеки нов вкус се базира на идеите и рецептите на някогашните шоколатиери на PERGALĖ. Историята изчезва, ако я оставиш да прашасва във витрината, но продължава да живее, ако се опираме на нея в ежедневието. Така създаваме още по-сладко и по-вкусно удоволствие в бъдеще време.

Включете се в играта с коментар и спечелете шоколадови бонбони PERGALĖ!

🤎 Какво е за вас удоволствието? С повод и без повод, в празник или делник, кои са вашите малки удоволствия?

🤎 На 8 март, точно в деня, когато празнуваме жените в нашия живот, ще изтеглим на случаен принцип 10 печеливши участници.

Краен срок - 8 март 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара