Спечелете диамантено колие и всеки ден висулка със скъпоценен камък

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 8 март 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Празнувай 8-ми март с комплимент от радио N-JOY и BirSé.bg !

Златни, сребърни, с естествени камъни или диаманти, бижутата на BirSé.bg  разкриват любовта към любимите жени и ги вдъхновяват да бъдат още по-красиви и всеотдайни!

Влез във Facebook страницата на радио N-JOY и от понеделник до четвъртък може да спечелиш висулка със скъпоценен камък от BirSé.bg!

И защото е хубаво да се обичаме, в петък добавяме още блясък и един късметлия ще спечели колие с диамант!

Поздрави любима дама за празника с музиката на радио N-JOY и избери подарък за нея от сайта BirSé.bg - вече над 30 години даряваме любов!

Тегленето на наградите се извършва от представители на Радиото между 17:00 и 18:00 часа всеки работен ден за срока на Играта. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, като в дните 5-ти, 6-ти и 7-ми март, измежду всички публикували изображение като коментар до 17:00 часа, а на 8-ми март, измежду всички публикували верен отговор като коментар на публикацията до 17:00 часа. Отговори и коментари, направени след този час, не се зачитат и не участват в тегленето на наградите. Печелившият участник се обявява в ефира на радио N-JOY, между 17:00 и 18:00 часа на съответния ден, и се публикува на сайта http://www.njoy.bg/bg/games/ и/или на Facebook страницата на радио N-JOY - https://www.facebook.com/RadioNJOYBulgaria/.

Един участник посочил своя избор под поста за деня има право да получи само една награда. Ако участникът бъде изтеглен втори път като печеливш за награда, на негово място се изтегля нов печеливш участник.

14. Facebook профилът, от който участникът е отговорил на въпроса, служи като идентификация за конкретния участник.

С оглед получаване на наградата, печелившият участник трябва да изпрати на Радиото своите две имена, адрес на електронна поща, телефон за връзка и актуален адрес на територията на Р. България, в срок до 12:00 часа на 12.03.2024 г., на лично съобщение във Facebook страницата на радио N-JOY - https://www.facebook.com/RadioNJOYBulgaria/ от профила, от който е публикувал отговор. 

Наградите на печелившите участници се изпращат от „МС-93“ ЕООД по куриер (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара