Спечелете уикенд за двама в СПА хотел 'Белчин Гардън'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 23 февруари 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Участвай в играта N-JOY Winter и може да спечелиш уикенд за двама в Belchin Garden SPA & Wellness в курортен комплекс Белчин бани.

Впусни се в зимни приключения с NJOY Winter и Belchin Garden SPA & Wellness.

Мечтаната почивка за теб съчетава СПА, спокойствие, лукс, планински простор и минерални води, не търси повече Belchin Garden в курортен комплекс Белчин Бани е твоето място!

В Играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице, което отговори на зададен дневен въпрос от Играта във facebook страницата на радио N-JOY чрез коментар под статията с въпроса.

В срока на Играта, всеки ден ще бъде задаван въпрос, на който всеки желаещ да се включи в играта трябва да отговори.

В края на играта (23.02.2024) един участник, измежду отговорилите на въпроса ще спечели уикенд за двама в СПА хотел „Белчин Гардън“, к.к. Белчин бани, което включва настаняване на двама възрастни в двойна стая за две нощувки (датите на настаняване се уточняват допълнително с хотела съобразено с възможните свободни дати, с които разполага).

Наградите в Играта се осигуряват от „Тера Инвестмънт“ ООД, ЕИК 175426011

Тегленето на наградата се извършва от представители на Радиото между 17 часа и 19,30 часа на 23.02.2024 г. Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички дали отговор въпросите до 17 часа на 23.02.2024 г. Отговори, направени след този час, не се зачитат и не участват в тегленето. Името на спечелилия участник се обявява същия ден в ефира на радио N-JOY, и се публикува на сайта http://www.njoy.bg/bg/games/. Печелившият участник се обявява чрез съобщаване на името от facebook профила, чрез който е участвал в Играта.

Печелившият участник се свързва с Радиото за уточняване начина на получаването на наградата на тел. 02/ 803 90 90, чрез имейл njoy@njoy.bg или чрез facebook профила на Радиото.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара