Спечелете 5 кошници с млечни продукти Алфатар

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 февруари 2024

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Киселото мляко „Алфатар“ 4,0%  - нека научим нашите деца да хапват редовно чисто българско кисело мляко и да растат здрави и усмихнати!

Киселото мляко „Алфатар“ 4,0%  е нашият комплимент към малчуганите! Веселата визия на опаковката, нежният сметанов вкус – всичко е замислено и изпълнено така, че да заплени от първия поглед и първата лъжичка нашите деца и да ги дари с така ценните за тях калций, витамин Д и млечнокисели бактерии.

Всички знаем за безспорните ползи от консумацията на чисто кисело мляко – млечнокиселите бактерии Lactobacillus bulgaricus регулират микрофлората в стомаха и червата, по този начин повишават имунитета, подобряват обмяната на веществата и общото състояние на организма, а нашите деца имат и голяма нужда от чистите и лесно усвоими хранителни вещества – протеини, минерали, витамини, чиста млечна мазнина.

И не на последно място – нашата гаранция за чист и безвреден състав! Киселото мляко „Алфатар“ 4,0% съдържа само и единствено сурово краве мляко, добито в нашата кравеферма, където кравите се изхранват основно с фураж, отгледан от нас и на наша земя.

Открийте продуктите с марка "Алфатар" на фермерските щандове в Billa и Kaufland и в по-добрите магазини.

Включете се в играта!

💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?

💛 На 26 февруари петима от вас ще спечелят продуктови кошници със следното съдържание:

Кисело мляко Алфатар 4%, 300 гр - 4бр
Кисело мляко Алфатар 3.6% 400 гр - 2бр
Айрян Алфатар - 4бр
Домашно Кисело мляко Алфатар 5% 500гр - 2бр
Заквасена сметана Алфатар - 2бр
Сирене Алфатар 400 гр - 2бр
Сирене Алфатар Резерва 400гр - 2бр
Кашкавал Алфатар 280гр - 2бр 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара