Спечелете 100 мобилни телефона Xiaomi Redmi Note 13 Pro+

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 29 февруари 2023

Как се участва:

Чрез 5 покупки за поне 20 лв. в магазини Kaufland и използване на Kaufland Card.

Пълни правила:

Играй с Kaufland Card за Redmi Note 13 Pro+ 5G

Участието е обвързано с покупка.

    В периода от 01.02.2024 г. до 29.02.2024 г. пазарувай  в Kaufland поне 5 пъти за минимум 20 лв. на покупка в една касова бележка.
    Сканирай своята дигитална Kaufland Card или физическа Kaufland Card, добавена към Kaufland Card профил в мобилното приложение на Kaufland.
    Активирай купон за участие в своя Kaufland Card профил. Купонът трябва да остане активиран до края на играта.
    Вече участваш автоматично в тегленето за наградите.

Играеше за 1 от 100 мобилни телефона Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB + 8GB RAM.
Всеки участник има възможност да спечели само една от обявените награди. 

Направата на повече покупки не носи допълнителен шанс за участие в играта.

За участие в играта, желаещите трябва да използват своята физическа карта, като я сканират на каса или да отворят приложението на Kaufland, да кликнат върху секцията “Kaufland Card“ и сканират своята дигитална карта на каса.

В профила си всеки Kaufland Card потребител ще може да намери купона за участие в играта. Той ще се отключи (ще може да бъде активиран от желаещия да участва) след направени 5 отделни покупки всяка на стойност от поне 20 лв и използвана Kaufland Card в периода на Играта, посочен в т.1.3. За участие в тегленето за наградите по т.4.1. участникът трябва да активира този купон в своя Kaufland Card профил и да го запази активен до приключването на периода на играта.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип между 01.03.2024 г. и 06.03.2024 г. от независим екип на Kaufland в Германия.

Участниците, спечелили награда, ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане (от телефонен номер +35924240570) или по имейл (от имейл mailto:kaufland.game@albacallcenter.com), в случай че са предоставили такъв, до 10 (десет) работни дни след тегленето на наградите.

При определяне на печелившите лица водещи критерии са номер на Kaufland Card и телефонен номер/имейл адрес.

Печелившите участници, спечелили една от наградите, ще бъдат потърсени на посочения от тях контакт до 10 (десет) работни дни след изтеглянето на печелившите, посредством външен партньор на Организатора – „Алба Център“ ООД, ЕИК 203534666, в качеството му на Обработващ лични данни по смисъла на § 1, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните данни.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни, губят правото си да получат наградите си. В такъв случай Организаторът се свързва с ЕДИН резервен Участник. Ако Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни с резервния Участник, наградата няма да бъде предоставена.

Участниците, спечелили награда, ще я получат по куриер на посочен от тях адрес в срок до 10 (десет) работни дни от датата на уточняване на желан адрес за доставка. За получаване на своята награда печелившият участник задължително следва да покаже своята Kaufland Card карта и да подпише приемо-предавателен протокол и обратна разписка, удостоверяващ, че наградата е доставена успешно.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара