Спечелете красиви сребърни монети 'Българска роза'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 8 март 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Присъединете се към нашия #𝐰𝐨𝐦𝐞𝐧𝐬𝐝𝐚𝐲𝐠𝐢𝐯𝐞𝐚𝐰𝐚𝐲 и вземете своята роза.

🥳 Тази година 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐋𝐚𝐝𝐲 иска да зарадва една от Вас с красива сребърна монета "Българска роза" за своя шести рожден ден!

Условия:
👉 Харесайте този пост
👉 Последвайте профила на 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐋𝐚𝐝𝐲
👉 Отбележете 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 приятелка в коментар

Игра във Facebook

За да участват в нея потребителите на социалната мрежа Facebook трябва да харесат настоящия пост, да последват официалния профил на Smart Lady във Facebook и да отбележат Smart приятелка в коментар под публикацията с играта.

Игра в Instagram

За да участват в нея потребителите на социалната мрежа Instagram трябва да харесат настоящия пост, последват официалния профил на Smart Lady в Instagram и споделят този пост като стори.

Осигурените от Организатора награди са:

1 на брой за Facebook: сребърна монета „Българска роза"

И

1 на брой за Instagram: сребърна монета „Българска роза"

Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

На 08.03.2024 г., на случаен принцип, ще бъде изтеглен един печеливш участник от играта във Facebook и един печеливш участник от играта в Instagram.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени в деня, в който е извършено тегленето във Facebook страницата на Smart Lady на адрес: https://facebook.com/smartladybulgaria (за играта във Facebook) и в официалния профил на Smart Lady в Instagram на адрес: https://www.instagram.com/smartlady.bulgaria/ (за играта в Instagram).

Наградата се получава чрез доставка до клон на банката, удобен за печелившия, или на адрес предоставен от него/нея и срещу документ за самоличност. Получаването на наградата от спечелил участник се удостоверява с приемо-предавателен протокол, подписан от печелившия участник и от представител на Fibank на място в посочения клон на Банката.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара