Спечелете 5 комплекта 'На плаж със Съни бийч'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 февруари 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🌊ИГРА🌊

📺 Хитовият сериал #СъниБийч се завръща с нов трети сезон от 25 февруари в 20:00 в ефира на bTV, а ние сме се погрижили твоите морски приключения да бъдат още по-вълнуващи. 

👀💬 С кого ще гледаш новия сезон на Съни бийч? За да участваш в играта, тагни свой приятел в коментар под този пост!

5️⃣ Петима от вас ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени в коментар под поста на 27.02.2024 г.

🎁 Наградата е комплект „На плаж със Съни бийч“, който съдържа чанта, кърпа, фризби и ветрило.

Всеки участник в Играта може да спечели само една награда, независимо от това колко пъти е публикувал коментар с отбелязване на потребителски профил.

Тегленето на наградите ще бъде извършено от представители на Организатора на 27.02.2024 г. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип чрез томбола, измежду всички участници в Играта, отговорили с коментар по зададения въпрос, посочен в чл. 5 и изпълнили условията на настоящите правила.

С оглед получаване на наградите, всеки печеливш участник трябва да изпрати на Организатора две имена, адрес на собствена електронна поща, физически адрес на територията на Република България, на който ще получи наградата, както и телефонен номер, в срок до 16:00 часа на 01.03.2024 г., на лично съобщение във Фейсбук страницата на „Съни бийч“ от профила, от който е публикувал отговор.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара