Спечелете кошница с продукти Merci и неустоими бонбони всеки ден

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 8 март 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Всяка кутия бонбони "Merci" от немският производител August Storck KG е истинска магическа съкровищница, която ще достави радост и настроение на онзи, за когото е предназначена.
 
Всъщност, човек може да благодари на себе си, на близките си, близки хора, приятели и колеги по този начин. Такъв подарък ще бъде наистина достоен и оригинален, тъй като бонбоните са изработени от най-добрите компоненти с висококачествени технологии в най-добрата фабрика за шоколадови изделия в Германия.
 
Сега можеш да спечелиш най-сладката награда! 

Кутия неустоими бонбони Merci 400 гр. очакват ежедневно някой късметлия, който изпълни условието на играта ни - да опише в поста на страницата ни във фейсбук любимата жена - майка, сестра, приятелка или по-добра половинка - с точно 8 думи! А в края на седмицата, двама от всички участвали ще спечелят голямата награда - кошница с всички продукти Merci!
 
За любителите на разнообразието са създадени широка палитра от различни вкусове на това сладко изкушение. Известно е, че шоколадът може да повдигне духа и настроението. Всичко това се дължи на специалния състав на какаовите зърна, от които е направен.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара