Спечелете почивка за двама в Египет

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 март 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Преоткрий чудесата на света с Ekvator.bg! Защо да изберете нас?
 
Повече от 12 години работим с програми по утвърдени маршрути за всеки тип туристи, с богата гама от дестинации за всеки вкус. Разчитаме на надеждни партньорства за качествено настаняване и услуги. Предлагаме едни от най-добрите оферти на пакетни цени. Ние сме опитна и широко предпочитана туристическа агенция, която гордо обслужва ентусиазирани пътешественици през всички сезони.
 
Можете да избирате измежду повече от 20 спиращи дъха дестинации на 4 континента, всяка от които предлага уникална комбинация от култура, приключения и релаксация. Основни наши направления са самолетните екскурзии и почивки из Африка и Европа, като специализираме в дестинации Египет, Тунис, Мароко, Йордания, Дубай, Сицилия, Сардиния, Испания и още много и все по-екзотични острови и кътчета по света.
 
А сега една екскурзия до Египет за двама може да бъде твоя! 

Отговори на въпроса, който ще намираш всеки ден на страницата ни във фейсбук и в края му някой ще печели рекламни материали, осигурени от Радио Fresh! 

А в края на седмицата един от всички, участвали в рамките на играта, ще спечели голямата награда - екскурзия за двама в Египет!

Наградите са:

- Всеки ден се дава една дневна награда, осигурена от радио ФРЕШ - В края на играта – една
почивка за двама в Египет, организирана от EKVATOR.BG.

Един участник в края на седмицата печели 1 брой седмична награда, осигурена от EKVATOR.BG, 5 бр. участници в играта, печелят 5 бр. дневни награди /рекламни материали/, осигурени от радио ФРЕШ.

Тегленето на наградите се осъществява по следния начин: водещата на радио ФРЕШ, на случаен
принцип определея дневния/седмичния печеливш, измежду всички участници, отговорили правилно на дневния въпрос, под фейсбук публикацията на официалната страница на радио ФРЕШ. След изтегляне на печелившия, информацията се обявявав ефир и/или на уебсайта на Радио ФРЕШ.

Дневните награди се осигуряват от ФРЕШ, а седмичната награда се осигурява от EKVATOR.BG. И двете награди се взимат лично от офиса на радио ФРЕШ в срок до 30 /тридесет / дни след края на ИГРАТА.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара