Спечелете 7 нощувки Ultra All Inclusive почивка в Турция

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 29 февруари 2024

Как се участва:

Чрез качване на снимка в инстаграм.

Пълни правила:

БГ Радио и Белпрего Травел ви предизвикват да спечелите яка награда - почивка в Турция!

След усилията във фитнеса е нужна почивка, затова БГ Радио ви отправя яко предизвикателство, в което един от вас ще спечели голяма награда - луксозна почивка в Турция!

През месец февруари 2024 г., месецът, в който най-якото сутрешно шоу Стартер има рожден ден и става на 22 години, БГ Радио заедно с Белпрего Травел ви канят в предизвикателството "Стартер търси най-яките фенове“, в което един от вас ще спечели наистина яка награда – луксозна почивка за двама в Турция - 7 нощувки Ultra All Inclusive почивка в хотел Sunthalia Resorts & Hotels. Имате възможност да участвате в 22 дни до 29-ти февруари!

Покажете ни колко сте яки! Включете се в играта  във фейсбук страницата на БГ Радио или фейсбук страницата на Стартер като сложите като коментар под пост за играта снимки или видеа от вашите тренировки. 

В края на играта, на 29 февруари, с томбола ще изтеглим името на един от всички участници, който ще спечели изключителната награда!

Наградата включва: 7 нощувки Ultra All Inclusive почивка в Sunthalia Resorts & Hotels в Турция за двама с автобусна програма. Тя е осигурена от нашите приятели от Белпрего Травел - туристическа агенция, с дългогодишен опит в туризма, които подхождат с особено внимание към всяко едно запитване. Белпрего Травел ще Ви предложи:

    Индивидуални и групови екскурзии в чужбина;
    Програми за ваканции и почивки в дестинации по избор;
    Хотелско настаняване в цял свят;
    Самолетни билети и чартърни полети;
    Круизни пътувания;
    Съдействие за издаване на туристически визи и медицински застраховки за пътуване в чужбина;

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара