Спечелете 4 био камини, 30 одеяла Baileys и 100 броя свещи

 

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 6 март 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Baileys от магазини Lidl за поне 19.99 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промо играта се организира и провежда във всички търговски обекти на ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО“ КД на територията на Република България.

В Промо играта участват продуктите:

    Baileys Original 0.7 мл.
    BaileysOriginal промо-пакет с чаша
    Baileys Light 0,7 мл.

За участие в кампанията всеки участник е необходимо да закупи един или повече от следните продукти Baileys Original 0.7 мл., Baileys Original промо-пакет с чаша, Baileys Light 0,7 мл.  за минимум 19.99 лв. с ДДС от търговски обекти на „ЛИДЛ България“ ЕООД.

Наградите, предвидени за Печелившите участници в томболата, са общо 134 :

- 100 ( сто) броя Свещи
- 30 (тридесет) броя Одеяла Baileys  
- 4 (четири) броя Биоетанол седяща Камина  

Наградите, показани в рекламните материали на Промо играта, са илюстративни и илюстрациите върху тях могат да се различават от  тях.

След покупка на един или повече от следните продукти Baileys Original 0.7 мл., Baileys Original промо-пакет с чаша, Baileys Light 0,7 мл. от търговските обекти на „ЛИДЛ България“ ЕООД за минимум 19.99 лв. с ДДС участникът регистрира номера на касовия бон/фактура за закупения продукт.

Участникът следва да въведе следната информация при регистрация:

    Име;
    Фамилия;
    Тел. Номер за връзка;
    Номер на касова бележка или снимка на касова бележка, удостоверяваща покупката на един или повече от следните продукти Baileys Original 0.7 мл., Baileys Original промо-пакет с чаша, Baileys Light 0,7 от търговските обекти на „ЛИДЛ България“ ЕООД за минимум 19.99 лв. с ДДС.

Оригиналът на фискалния бон/фактура за извършената покупка на продукт/ продукти Baileys следва да бъде запазен от Участника в Промо играта. Не представянето на оригинала на фискалния бон/фактурата е основание за отказване получаването на награда.

Всеки Участник има право да участва в Промо играта многократно като за всяка регистрация качи снимка на фискалния бон/фактура, удостоверяващ нова покупка на продукт/продукти Baileys, различен от вече регистриран фискалния бон/фактура и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила. За целите на провеждане на томболата всеки Участник ще се счита за уникален посредством своя имейл и телефонен номер. Ако двама или повече от изтеглените печеливши Участници имат един и същ имейл адрес или телефонен номер, за валидна ще се счита първата по време регистрация в интернет сайта на Организатора, а всяка следваща ще се счита за дублирана, поради което и невалидна.

Ако с един и същ фискален бон/фактура са закупени повече от един продукти Baileys, клиентът има право да направи само една регистрация с този фискален бон/фактура и неговото име ще участва в томболата само веднъж.

Независимо от броя на направените регистрации, всеки Участник може да спечели само по една от трите вида награди. Настоящото ограничение се отнася и в случай че Участникът се регистрира многократно с различни електронни адреси/ телефони.

Спечелилите участници ще бъдат определени чрез специален софтуер, спазващ случайния принцип.

Тегленето ще се извърши на 15.03.2024 г., като в тегленето ще участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/cozymoment, в периода 08.02.2024 – 06.03.2024г. 00:01, 23:59 българско време.

Протоколът с резултатите от тегленето на наградите ще бъде публично оповестен до 20.03.2024г. на www.avendi.bg/cozymoment

Всички печеливши ще бъдат информирани за спечелването на наградата до 18.00 часа на 29.03.2024г. чрез позвъняване на посочения от тях телефонен номер или на посочената от тях електронна поща.

Наградите, се доставят чрез куриер на адреса, посочен от съответния печеливш Участник в срок до петнадесет работни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара