Спечелете 3 ваучера по 700 лв. за пътуване и още над 4000 награди

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 февруари 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти bebo за поне 20 лв и изтриване на скреч карта и/или регистриране на код.

Пълни правила:

Промоцията се провежда в периода: от 20.01.2024 г. до 29.02.2024 г. включително или до изчерпване на количествата на скреч картите, което от двете събития настъпи по-рано. Организаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди след изтичане на промоционалния период или изчерпването на оповестения брой награди и/или скреч карти. 

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти, обозначени с промоционален плакат.

В Промоцията участват всички продукти с марката „бебо“.

С участие в Промоцията може да бъде спечелена една или няколко от следните награди:
    • Влажни кърпички бебо лайка, 15 броя в пакет – 4 000 броя награди.
    • Термос за храна – 20 броя награди.
    • Раница – 10 броя награди.
    • Ваучер за пътуване на стойност 700 лв. – 3 броя награди.

Желаещите да участват в играта следва да изпълнят посочения механизъм:

- да закупят продукт/и на марката „бебо“ на стойност 20 лв. Срещу тази покупка клиентът получава правото да изтегли скреч карта от касовата зона на съответния търговски обект или аптека.

При скреч карта, печелеща влажни кърпички, клиентът ще получи наградата си веднага на място в търговския обект

При скреч карта, печелеща термос за храна или раница, клиентът ще попълни протокол с данните си за получаване на наградата. Тя ще му бъде изпратена по куриер от Организатора в рамките на един календарен месец след спечелването ѝ.

За целите на отчитането на кампанията, скреч картите, печелещи термос за храна и раница, ще бъдат задържани в търговския обект заедно с касовата бележка за направената покупка.

Един клиент може да участва неограничено, като всяко следващо участие е обвързано с нова покупка на продукти с марката „бебо“ до края на периода на играта или до изчерпване на промоционалните скреч карти в обекта.

Всяка скреч има отпечатан в скреч полето индивидуален промоционален код. С този код участникът може да се регистрира за спечелване на ваучер за пътуване на стойност 700 лв. Кодът се регистрира на www.bebo-bg.com/igra в периода на провеждането на кампанията 20.01 – 29.02.2024 г. Всеки участник може да регистрира неограничен брой кодове. Спечелените ваучери за пътуване ще бъдат изпратени по куриер от Организатора в срок от 5 работни дни след спечелването им.

Спечелените награди не може да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара