Спечелете 10 куфара Емека от Лили Дрогерие

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Боян Нейков
Веска Иванова
Tanya Filipova
Еделина Найденова
Мила Шишкова
Иванка Сотирова
Мая Николова
Таня Геринчева
Светлана Костадинова
Александър Кръстев

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Емека от онлайн магазина на Lilly Drogerie и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се провежда в онлайн магазина -https://shop.lillydrogerie.bg/, притежаван от дружеството „Лили Дрогерие” ЕООД.

В настоящата Играта участват всички продукти с търговска марка “EMEKA”, налични в онлайн магазина на Партньора - https://shop.lillydrogerie.bg/

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта са общо 10 на брой, както следва:
• 10 бр. куфара „Емечо“ с размер: 55x37х22cm;

Всеки, желаещ да участва, трябва да регистрира свой потребителски профил и закупи продукт с търговска марка “ЕМЕКА”, от онлайн магазина на търговската верига „Лили Дрогерие” ЕООД - https://shop.lillydrogerie.bg/, в периода на Кампанията, посочен в раздел 5.

След получаване на касова бележка при доставката на закупените през онлайн магазина участващи продукти, клиентът трябва да я регистрира на интернет адрес: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма на Играта.

За да впише и участва, всяко лице трябва да потвърди (чрез чек-бокс), че приема Официалните правила на Играта, съгласен е с Политиката за поверителност; че е навършил 18 години, както и потвърждение, че ако спечели, неговите две имена, ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата: •  https://bg-bg.facebook.com/LillyDrogerieBG/

С една касова бележка може да се направи само една регистрация за участие в Играта, независимо от стойността на покупката.

• Важно! – може да се регистрира само касова бележка, издадена в периода на Играта (от 01.02.2024г. до 29.02.2024г.). Регистрации на касови бележки за участие в Играта могат да се правят до 04.03.2024г.
• Касовата бележка следва да се пази до получаване на наградата, като на нея трябва да е изписано името на закупения продукт с търговска марка „EMEKA“!

Един участник може да участва в Играта неограничен брой пъти, като регистрира неограничен брой касови бележки, но не може да спечели повече от една награда.

Тегленето на печелившите участници се организира от Партньора до 15 дни след края на кампанията. Тегленето на печелившите е на случаен принцип и ще се извърши чрез софтуер, измежду всички участници, регистрирали се успешно за участие в Играта. Ще бъдат изтеглени десет печеливши участници и двама резервни.

Двете имената на спечелилите участници ще бъдат обявени до 18:00 часа на 20.03.2024г. на фейсбук страницата и уебсайта на Партньора.

В рамките на 7 (седем) дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Партньорът ще се свърже с всеки един от тях на посочените при потребителска регистрация в уебсайта на Партньора телефон или email адрес, за да валидира тяхното участие. В случай че Организаторът не успее да се свърже с печелившия участник в рамките на три опита в рамките на 2 (два) дни, то той ще пристъпи към първия изтеглен резервен участник.

Наградите ще бъдат изпращани от Партньора по куриер, за собствена сметка, в срок до 10 (десет) работни дни, считано от датата на валидиране на участието на всеки един печеливш. Получаването на наградата ще става лично от изтеглените печеливши участници чрез куриер на Организатора или спедиторска фирма.

Краен срок - 29 февруари 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара