Спечелете 3 кафемашини Gorenje ESCM15DBK

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 13 февруари 2024

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Дори сутрешното кафе е ритуал на наслада, когато е споделено с любимия човек. 🥰 В месеца на любовта сме ти подготвили чудесна изненада.

С кого обичаш да пиеш кафето си сутрин? ☕ 

Отговори ни в коментар и на 14 февруари ще изтеглим на случаен принцип трима от всички коментирали, които ще спечелят кафемашина Gorenje ESCM15DBK. 

Всеки потребител участва еднократно в Играта независимо от броя коментари, които е публикувал.

Наградите в Играта “Свети Валентин” са общо 3 (три) броя кафемашини ESCM15DBK. Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип - 3 титуляра и 3 резерви. Организаторът ще се свърже с резервите в случай на дисквалифициране на титуляр по силата на т. 6 от текущите правила.

Печелившите участници ще бъдат 3 и ще бъдат публикувани в пост на Instagram профила на Горене България ЕООД в срок от 1 ден след приключване на играта.

Печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: две имена на получателя, телефон за връзка и имейл. Данните (имената на получателя, телефон за връзка и имейла) се използват за целта на доставката.

Срокът за изпращане на наградата е до 20 работни дни след получаване на данните на всички печеливши.

Следвай ни за страхотни идеи с какво да изненадаш любимия човек 😍.

Желаем ти успех! 🍀

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара