Спечелете смарт часовници, слушалки Apple и 100 подаръчни комплекта Здраве

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 февруари 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти "Здраве" за поне 7.99 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Продукти, участващи в Кампанията: всички продукти с марката “Здраве”, независимо от вида и опаковката им.

Механизмът за участие в Кампанията включва изпълнението на следните стъпки:

Стъпка 1: Купи продукт/и“Здраве” (независимо от вида и опаковката им), на обща стойност минимум 7,99 лв. с ДДС. Необходимо условие е закупуването нa продукт/и с марката “Здраве” на общата стойност не по-малко от 7,99 лв. с ДДС да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

На касовата бележка ясно и четливо трябва да са посочени:

- наименование на продукта/продуктите и марката
- стойност на продукта/продуктите
- дата на касовата бележка.

Задължително условие за участие е датата на касовата бележка, с която се участва в настоящата кампания, да е в рамките на периода на кампанията съгласно чл. 2.1 от настоящите правила.

Право на участие в кампанията дава и закупуването на продукти „Здраве“ на стойност минимум 7,99 лв. с ДДС от онлайн магазин (вкл. чрез мобилно приложение), в случай че за покупката е издадена касова бележка съдържаща име на продукта, марка и стойност. Покупката следва да е отразена на ЕДНА касова бележка.

Стъпка 2: Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти “Здраве”, датата и номера на касовата бележка на интернет страницата www.zdravegames.com

При регистрацията участникът трябва:

- да въведе валиден мобилен номер;
- да въведе номера на касовата бележка/друг документ за покупката
- да въведе общата сума от закупените продукти “Здраве”;
- да въведе датата на касовата бележка
- да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Кампанията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта www.zdravegames.com, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.zdravegames.com

С регистрация на една касова бележка от закупени продукт/и “Здраве” за минимум 7,99 лева с ДДС, един участник може да спечели само една награда. Т.е. с една регистрация един участник може да спечели само 1 бр. Смарт часовник, 1 бр. Безжични слушалки или 1 бр. Подаръчен комплект “Здраве”.

Един участник може да направи максимум 3 регистрации за участие в кампанията в рамките на едно денонощие, като регистрира 3 отделни касови бележки за закупуване на продукти „Здраве“, всяка от които на стойност минимум 7,99 лева с ДДС.

Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

С една касова бележка участникът може да направи само една регистрация, независимо от броя и стойността на закупените с нея продукти.

В кампанията ще бъдат раздадени следните награди:

- Смарт часовник Apple Watch SE2 v2 40mm Starlight/Star Band S/M mr9u3 (5 бр. за целия период)

- Безжични слушалки с микрофон Apple Airpods 2 MV7N2 (10 бр. за целия период)

- Подаръчен комплект “Здраве”, който включва: 1 брой шампоан „Здраве Актив Хума“ 200 мл., 1 брой балсам „Здраве Актив Хума“ 200 мл., 1 брой Универсален крем „Здраве“ 145 мл., 1 брой крем „Здраве“ 30 г. (100 бр.комплекта за целия период).

Общо 115 бр. награди за целия период на кампанията.

Изображенията на наградите на www.zdravegames.com са илюстративни, реалните награди биха могли да се различават.

Всички награди ще изтеглени до три работни дни след края на кампанията на случаен принцип чрез софтуер.

Печелившите ще бъдат обявени на www.zdravegames.com до 24 часа след изтеглянето, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер. Един участник може да направи максимум 3 регистрации в рамките на денонощие.

Печелившите участници ще бъдат известени със SMS на мобилния номер, въведен при регистрацията за участие. В съобщението ще се съдържа мобилен номер за връзка с Организатора, на който в 5-дневен срок печелившите ще трябва да позвънят между 09:00 и 18:00 часа и да потвърдят наградата си (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). В случай, че печеливш участник не потвърди наградата си в описания срок, същият губи правото си да я получи. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Организаторът не носи отговорност, ако печеливш участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и не е потвърдил наградата си в рамките на 5-дневния срок или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен номер и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/те касова/и бележка/и за закупените продукти с бранда “Здраве” на куриера, който ще достави наградата им.

Задължително условие е имената на продуктите и марката да присъстват като закупен артикул на касовата бележка.

Организаторът апелира към участниците в кампанията да пазят старателно касовата бележка на място, което да съхрани нейната цялост и четливост – награди няма да бъдат предоставяни срещу изтрити и нечетливи касови бележки, при които не може да се потвърди, че въведените данни при регистрацията отговарят на реално направената покупка.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 дни след подаването на адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара