Спечелете смарт часовник Huawei Watch GT 4 в Light Gold

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 9 февруари 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Любовта е всичко, което ни носи щастие. Тя ни дава сила, енергия и ентусиазъм да скочим сутрин от леглото и да запеем любимата си песен с Радио Fresh! или да се насладим на стилен смарт часовник с дизайн на класическо бижу.
 
През последните няколко години, Huawei наравиха революция както при носимите, така и в аудио аксесоарите, налагайки нови модни тенденции. Не може да се отрече, че дизайнът на Huawei часовниците се забелязва от километри, а онези от вас, които вече са се докоснали до тях, определено имат високи стандарти и стил.
 
Вдъхновени от месеца на любовта, заедно с нашите партньори от Huawei България ви предизвикваме да се включите в седмичната ни игра във фейсбук страницата и Инстаграм профила на Радио Fresh! 

Всеки ден ще задаваме въпрос, чийто отговор ще откриете в настоящата статия. Може да участвате ежедневно, което ви дава по-големи шансове за успех, но с не повече от един отговор. В края на играта един от вас ще спечели Huawei Watch GT 4 в Light Gold с елегантна миланска верижка (Light Gold Milanese).
 
Междувременно, от 1 до 29 февруари, Huawei България, заедно със своите търговски партньори, празнува месеца на любовта с отстъпки до 50 лв. за всички модели, дамски и мъжки, от серията смарт часовници Huawei Watch GT 4, кралят на мобилната фотография – Huawei P60 Pro, както и слушалките със звук и шумопотискане от най-викок клас – Huawei FreeBuds Pro 3. Цените, промоционалните условия и наличностите на продуктите, могат да варират според търговеца.
 
Дизайнът на Huawei Watch GT 4
 
Серията Huawei Watch GT 4 смело и категорично се появи на пазара с посланието Fashion Forward, a в това няма нищо случайно. Създадени са в 8 различни цвята, като 6 от тях са достъпни в България. От 46-милиметровата класическа интегрирана стоманена гривна, кафявата кожена каишка и динамичните модели Rainforest Green GMT и варианта с черна гумена каишка, до изтънчената 41-милиметрова двуцветна Piano Key гривна и вдъхновените от бижута варианти с гривна Миланезе и бяла кожена каишка, потребителите могат да намерят своя собствен стил и дори да персонализират циферблата на часовника според начина си на живот и предпочитания. И ако това не е достатъчно, те могат да избират измежду 25 000+ циферблата, налични в галерията, и да експериментират с различни стилове. През февруари можете да откриете и вълнуващи циферблати, вдъхновени от св. Валентин.
 
Батерията на Huawei Watch GT 4
 
Huawei налагат стандарти в индустрията за издръжливост на батериите на смарт часовниците, с които повечето конкуренти марки трудно могат да се съревновават.
 
Мъжките модели от 46 мм издържат максимално до 14 дни, а дамските от 42 мм до цели 7 дни при типична употреба. Животът на батерията може да варира значително според интензивността на използване – тренировъчни режими, GPS, приложения, обаждания и др. Една от новите функционалност при дамските часовници в серията GT 4 е и именно възможността за провеждане на Bluetooth обаждания.
 
Посланиците на Huawei Watch GT 4
 
Едно от най-известните лица на Huawei в България е любимата ни Ивет Лалова, а с лансирането на новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 4, към нея се присъединяват и глобалните посланици на бранда - олимпийският, световен и европейски златен медалист сър Мо Фара и Памела Райф - световноизвестен инфлуенсър в областта на фитнеса.
 
Съвместимост на Huawei Watch GT 4
 
Всички смарт часовници, както и аудио продукти на Huawei могат да бъдат бързо и лесно свързани с iOS и Android телефони. Препоръката на Huawei е на телефона да бъде инсталирано приложението Huawei Health за часовниците или AI Life за безжични слушалки, за да могат потребителите да се възползват от възможно най-много функционалности на своите устройства. Компанията гарантира, че поверителността и данните на потребителите са защитени по всяко време, предоставяйки достъп до водещи в индустрията технологии.
 
Ако все още търсите свежи и романтични идеи за валeнтински подаръци, то с продуктите на Huawei определено се движите в правилната посока. Часовниците комбинират красота и практичност, тъй като се грижат за вашето здраве, както и за това на половинката ви. Аудио продуктите впечатляват с Hi-Res аудио и интелигентно шумопотискане, но винаги можете да си разделите по една слушалка, за да чуете любима песен. Не на последно място през целия февруари можете да се сдобиете с Huawei P60 Pro, който оглави глобалните класации на DXOMARK и TIPA за най-добра мобилна камера при това с фантастична отстъпка.
 
Този февруари модните находки са Fashion for Love от Huawei.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара