Спечелете фритюрници, блендери и комплекти с олио Калиакра

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 декември 2023

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук.

Пълни правила:

Мечтаеш си за тях от миналата Коледа. Знаеш, че с олио Калиакра Първа преса се получават превъзходни от първия път. Скоро ще можеш отново се насладиш на любимите сарми. Как ги предпочиташ – с лозови или зелеви листа?

Участвай в празничната ни игра и можеш да спечелиш блендер, 1 от 2 фритюрника или 1 от 5 комплекта олио Калиакра с ароматни билки. 

Всяка седмица през периода на Промоцията (т.е. от 06.12.2023 г. до 23:59 ч. на 26.12.2023г.) на Facebook страницата на олио Калиакра ще бъде публикувана публикация, свързана с Промоцията. Всяка Публикация ще съдържа изрично указание, че е свързана с Промоцията.

Публикува в коментар под съответната Публикация снимка на приготвено от него/нея ястие с бутилка олио Калиакра Първа преса, поставена до ястието.
● Снимката трябва да бъде публикувана като коментар под Публикацията.
● Снимки, изпратени като лично съобщение, няма да бъдат зачитани за участие в Играта.

В снимката е необходимо да присъства поне един от следните продукти с марка Калиакра Първа преса:
● Калиакра Първа преса 1 л.;
● Калиакра Първа преса 2 л.;
● Калиакра Първа преса с ароматни билки - розмарин, риган и босилек;
● Калиакра Първа преса с ароматни билки – домати, чесън и босилек;
● Калиакра Първа преса с ароматни билки - лют пипер, босилек и домати;

Всеки Участник може да участва неограничен брой пъти, като публикува в коментар под Публикация снимка с различно ястие. За да се счита всяка снимка за отделно участие, всяка от снимките трябва да отговаря на условията за участие съгласно настоящия член, да е публикувана през Периода на Промоцията и да съдържа различно ястие. Всяка снимка, публикувана под Публикация, която отговаря на условието на настоящата т. 4, се счита за отделно участие за съответното седмично теглене в рамките на Промоцията за съответния Участник.

Всяка снимка участва само в тегленето за съответната седмица, през която снимката е публикувана под Публикацията.

Организаторът провежда 3 (три) седмични тегления за всяка седмица от периода на Промоцията. Организаторът предоставя награди, както следва:
●          За седмицата от 06.12.2023 г. до 12.12.2023 г. включително - 5 бр. комплект олио Калиакра с ароматни билки; 2 бр. фритюрник Tefal; 1 бр. блендер Tefal;
●          За седмицата от 13.12.2023 г. до 19.12.2023 г. включително - 5 бр. комплект олио Калиакра с ароматни билки; 2 бр. фритюрник Tefal; 1 бр. блендер Tefal;
●          За седмицата от 20.12.2023 г. до 26.12.2023 г. включително - 5 бр. комплект олио Калиакра с ароматни билки; 2 бр. фритюрник Tefal; 1 бр. блендер Tefal;
*Не се допуска замяна на спечеления продукт срещу паричната му стойност.
Наградите не подлежат на замяна или връщане.

Печелившите участници ще бъдат обявени в рамките на 24 часа след тегленето с публикация в профила на олио Калиакра във Facebook (https://www.facebook.com/kaliakraoil/, като всеки Печеливш ще бъде отбелязан с името на профила във Facebook, който е бил използван за участие в Промоцията.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на Печелившите по реда на предходната т.6, същите ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването й чрез лично съобщение във Facebook.

Наградата се изпраща по куриер на адреса, посочен от Печелившия. Организаторът не носи отговорност за евентуални закъснения в доставката на наградите, които са следствие на действия на куриера.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара