Спечелете награди от новогодишните късметчета на BG-Mamma

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 5 януари 2024

Как се участва:

Чрез регистрация във форум и изтегляне на късметче.

Пълни правила:

Потребителите, желаещи да участват в Играта, трябва да изтеглят късмет от страницата на Играта.

За да участват в Играта, Потребителите задължително трябва да са логнати с потребителския си профил и да изтеглят поне един късмет.

От всички Участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип, чрез специализиран софтуер, 10 печеливши (“Печеливши”).

Всеки Потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Участниците могат да споделят изтегления късмет, да публикуват отговори, мнения, текстове, снимки (изображения), видеоклипове и др. в определената за целта тема за споделяне на късмети, съобразно Правилата на www.bg-mamma.com за това.

Всеки Печеливш, определен съгласно правилата на т.4 от настоящите Общи условия, ще получи един брой от следните подаръци:

- Козметичен комплект от Debora Golden Nature (10 бр.)

Всички Печеливши се публикуват на интернет страницата на Играта https://www.bg-mamma.com/?action=koleda2023 и/или в специалната тема на 16.01.2024 г., като се използват екранните им имена за индивидуализиране. С публикуване на Печелившите по посочения в предходното изречение начин, се счита, че Печелившите са уведомени за спечелените Подаръци.
Всеки един от Печелившите получава Подаръка си чрез доставка от Партньора, предоставящ наградата, на предварително посочен от Печелившия съгласно т.9.2. по-долу адрес, в рамките на 20 (двадесет) работни дни от момента на предоставяне на адрес за доставка на Подаръка. Този начин за получаване на Подаръка е възможен само за Печеливши, посочили адрес за доставка на територията на Република България. Партньорът извършва доставка на Подаръците по начин, какъвто намери за подходящ (куриер, поща или друго);

Във връзка с доставката на Подаръка, всеки от Печелившите следва да предостави на на Партньора, чрез Организатора, посредством попълване на формуляр в страницата на играта https://www.bg-mamma.com/?action=koleda2023 своите три имена, телефон за връзка и адрес за доставка, като Организаторът си запазва правото да изпраща лични съобщения до Печелившите, ако сметне това за нужно.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара