Спечелете 3 бр. матрак Magniflex + тракери Garmin България vivosmart 5

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 декември 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Механизъм на Играта. За успешно и валидно участие се смята изпълнението на следните условия:

1 Да е споделил лендинг страницата www.magniflex.bg/сънят във Facebook или LinkedIn с хащаг #magniflexсънят.
2 Да е направил регистрация, попълвайки задължителните данни във формата, намираща се на www.magnilex.bg/сънят

Награди
• 3 (три) комплекта матрак Magniflex по избор* + Garmin vivosmart 5 тракер. Всеки участник може да спечели най-много един комплект.
*всички без Virtuoso, Armonia Dual, Diamante Dual & Maestro Dual.

След приключване на срока на Играта, Организаторът, на случаен томболен принцип, ще избере 3 (трима) печеливши Участници и 3 (трима) резерви, по един печеливш и една резерва за всяка една от трите награди; 

Томболата се провежда само при наличието на минимум 6 (шест) участника, изпълнили всички условия, описани в т. 6.1 & т. 6.2, 6.2 (а), 6.2 (б)

За определяне на печелившите и резервите ще се използва онлайн платформата https://wheelofnames.com/, в присъствието на тричленно жури, съставено от Николай Диевски, Даниел Христов, Христина Иванова. 7.4.1 Томболата ще се проведе в офиса на Матракс АД, ул.
Околовръстен Път 257, София

Печелившите Участници ще бъдат обявени от Организатора на 08.01.2024 г. на следните уеб страници на Организатора: www.magniflex.bg/сънят, като Организаторът ще се свърже с печелившите Участници съгласно предоставените от тях данни за контакт.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на стоки.

При доставката на наградите, Организаторът ще поиска допълнително съгласие за последващо събиране на информация (под формата на интервю), във връзка с това как използването на наградите се е отразило на качеството на сън на печелившите. Съгласието за участие в това интервю не е обвързано с възможността спечелената награда да бъде получена. При потвърждение от страна на печелившите Организаторът ще се свърже с тях не по-рано от 90 дни след доставка на наградите.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара