Спечелете 4 ваучера по 500 лв. за Kaufland от Мебели Виденов

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Ася Никова
Катерина Колева
Габриела Чорева
Евелин Райкова

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🎄☃Тази Коледа ще бъде малко по-различна, защото празничната вечеря ще бъде от нас!

❄Включи се в играта „Чувствам се у дома с теб“ и може да спечелиш ваучер на стойност 500 лева от голям хранителен магазин! Играта продължава до 18 декември и всяка седмица теглим нов победител. 

🥰 Важно: Всеки участник ще получи специална дигитална коледна картичка, с която лично да зарадва човека, с когото се чувства у дома.

МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ организира игра „Чувствам се у дома с теб“ за спечелване на общо 4 /четири/ предметни награди –всяка състояща се от 1 /един/ брой подаръчен ваучер на стойност 500 лв. от верига магазини „Кауфланд“. „Играта”, в която може да се участва при изпълнение на всички условия, описани по-долу се организира в периода от 21.11.2023 - 18.12.2023 г. включително. Обявяване на победителите се осъществява в страницата на Играта videnov.bg/koledna-igra , като датите за теглене и обявяване на победителите  са следните:

Първа награда – теглене на победител на 28.11.2023 г. , обявяване до 30.11.2023 г.

Втора награда – теглене на победител на 05.12.2023 г. , обявяване до 06.12.2023 г.

Трета награда – теглене на победител на 12.12.2023г. , обявяване до 13.12.2023 г.

Четвърта награда – теглене на победител на 19.12.2023 г., обявяване до 20.12.2023 г.

Участието в играта не е обвързано със закупуването на продукт на Организатора.

Общият брой награди е 4 /четири/ предметни награди – всяка състояща се от 1 /един/ брой подаръчен ваучер на стойност 500 лв от верига магазини „Кауфланд“.

Всеки, изпълнил правилно условията на Играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в тегленето на томбола за спечелване на една от 4-те награди. Тегленията ще се извършват на лотариен принцип, на съответните дати, посочени в чл.2, ал.1 от настоящите Общи условия.

Участник може да спечели най-много една награда.

На основание чл.13, ал.1, т. 21 ЗДДФЛ облагаеми са предметните награди на стойност над *** лева. Организаторът посочва данъка в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ. Дължимият данък се заплаща от Организатора.

Организаторът ще обяви имената на печелившите участници в уебсайта на Организатора https://videnov.bg/koledna-igra в секция Новини. В срок до 5 работни дни след обявяването на всеки от четириматапечеливши, Организаторът ще се свърже с последните по имейл и телефон, като всеки печеливш е необходимо да предостави данните за доставка на наградата на Организатора. Ако в този срок Организаторът не успее да се свърже с Печеливш участник, то последният губи наградата и Организаторът ще извърши ново теглене и ще обяви друг спечелил участник. 

Краен срок - 18 декември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара