Спечелете вкусна награда с продукти VISION MEAT

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 ноември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

VISION MEAT е български бранд, който предоставя възможност на своите клиенти да разнообразят начина си на хранене с иновативни продукти на основата на растителен протеин, без да се лишават от неустоимия вкус, апетитния външен вид и текстура на любимата си храна.
 
Следвайки стремежа на съвременния човек към по-балансиран, здравословен и природосъобразен начина на живот, VISION MEAT предлага богата гама веган алтернативи на месо, риба, млечни и яйчни продукти, които към момента може да намерите в супермаркетите в големите градове, както и в известните платформи за онлайн пазаруване на хранителни стоки.
 
А сега слушателите на Радио Fresh! имат шанс да си спечелят вкусна награда, включваща продукти VISION MEAT на обща стойност 60 лв.! 

Късметлията, който ще бъде изтеглен с жребий в края на играта, може да си ти, ако отговориш вярно на поне един въпрос за VISION MEAT във Facebook страницата на радиото.
 
На сайта VISIONMEAT.ЕU ще намерите интерактивна карта с търговските обекти и ресторанти, предлагащи алтернативните продукти, а също така още полезна информация и рецепти за приготвянето им. Асортиментът на марката включва:
• Бургер на растителна основа VISION MEAT с вкус на телешко
• Филе на растителна основа VISION MEAT с вкус на пилешко
• Панирани хапки на растителна основа VISION MEAT с вкус на пилешко
• Хрупкав бургер на растителна основа VISION MEAT с вкус на пилешко
• Мортадела на растителна основа VISION MEAT с маслини
• Риба тон на растителна основа VISION MEAT в маслиново масло
• Кашкавал на растителна основа VISION MEAT
• Майонеза на растителна основа VISION MEAT
 
За производството на алтернативите на пилешко и телешко месо VISION MEAT е използван грахов протеин, който e лесно усвоим и не е алерген, което го прави перфектния заместител на животинския протеин.
 
Продуктите VISION MEAT са предназначени за всички хора, които искат да се хранят по-балансирано и да консумират по-малко продукти от животински произход, без да се налага да правят компромис с вкуса и качеството на храната или иначе казано – към всички флекситарианци.  
 
Всъщност, флекситарианския начин на хранене е много разпространен, тъй като той не е свързан с ограничеия, а по-скоро насърчава консумирането на повече плодове и зеленчуци, месо на растителна основа или други алтернативи, също здравословни въглехидрати и мазнини, за да отговори на хранителните нужди на организма.
 
Новаторският екип, създал български бранд VISION MEAT, не спира дотук, а продължава работа по разработката на още иновативни и интересни продукти и храни от бъдещето, които скоро смята да пусне на пазара.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара