Спечелете уикенд за двама в сърцето на Рила планина

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Зимна приказка с хотел Рила Боровец

Включи се в играта на Facebook страницата на радио N-JOY и спечели уикенд за двама в сърцето на Рила планина!

Подари си истинска коледна приказка и звездна Нова Година с хотел Рила, Боровец.

Спечели уикенд за двама в сърцето на планината!

Влез във Facebook страницата на радио N-JOY, отговори на въпроса в играта и в петък вечер късметът може да е на твоя страна!

Хотел Рила предлага истинска празнична магия и очаква своите гости в коледната и новогодишна нощ със специална програма за цялото семейство!

Звездни изпълнители, бляскава атмосфера, детски забавления и много добро настроение те очакват в хотел Рила!

Зареди се с настроение с радио N-JOY и се потопи в празнично вълшебство с хотел Рила, Боровец!

В сърцето на първия планински курорт в България - Боровец, хотел Рила е истинско бижу в алпийски стил. Напълно реновиван в периода 2015 - 2019 година, хотелът посреща гостите си с изцяло нов дизайн в модерен алпийски стил и предлага изискано настаняване и безброй възможности за спорт и приключения през всеки сезон.

Гостите на х-л Рила могат да се насладят на изискана храна в петте ресторанта, както и на майсторски приготвени коктейли в трите бара. За постигането на пълен релакс СПА центърът предлага термо зона, закрит плувен басейн в олимпийски стил, джакузи и разнообразие от възстановяващи и тонизиращи процедури.

Разположен в непосредствена близост до пистите и лифтовете, х-л Рила е класически ski-in/ski-out, където любителите на зимните спортове се чувстват добре. Хотелът предлага ски и сноуборд оборудване под наем, депо за съхранение на личната екипировка, както и каса за продажба на лифт карти и билети.

Хотел Рила е едно от най-търсените места за корпоративни и социални събития в региона, а на най-малките си гости предлага множество забавления в реновираната детска градина през зимата, игралната зала и детски клуб.

Краен срок - 1 декември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара