Спечелете 5 броя iPhone 15 128 GB и 3 броя СПА уикенд за двама

 


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 декември 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Nivea за минимум 20 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Вълнуваш ли се, че сме в сезона на подаръците? Или може би се притесняваш, че отново няма да ти стигне времето да намериш подходящия подарък за всеки от близките ти? Както винаги, NIVEA е тук, за да ти помогне да се насладиш на всеки празник!

А какво по-хубаво от нежното, деликатно докосване, красиво опаковано за подарък? 

Подаръчните комплекти и кутии NIVEA са готови да зарадват теб и твоите близки в новата ни промо игра! Освен това, можеш да спечелиш 3 броя СПА уикенд за двама в Kings’ Valley Medical & Spa Hotel и 5 броя iPhone 15 128 GB! Прочети детайлите за участие по-долу и сподели магията на докосването през този сезон!

Започна ли да мечтаеш вече? Това е страхотно, защото обичаме да сбъдваме мечти! Всичко, което трябва да направиш, е да се запишеш за участие! Ето как – ПЪРВА СТЪПКА: Закупи продукти NIVEA от който и да е търговски обект в страната за минимум 20 лв.. ВТОРА СТЪПКА: Направи снимка на касовата бележка и я качи във формуляра за участие. ТРЕТА СТЪПКА: Стискай палци да си сред печелившите в тегленето на 18 януари 2024г.. 🎁

Бонус: Можеш да участваш многократно, като регистрираш нова касова бележка всеки път! Повече подаръци, повече зарадвани близки хора и повече шансове за печалба! Стискаме ти палци! 😊

Участващи обекти за Играта са всички търговски обекти на територията на Република България, в които се продават продукти с марка NIVEA. В играта може да участват всички потребители, закупили продукти с марка NIVEA на стойност минимум 20 лв. с ДДС независимо от търговския обект, от който са закупени. 

В Играта участват всички продукти с марка NIVEA.

Оригиналът на касовия бон/фактурата за извършената покупка продукт с марка NIVEA на стойност минимум 20 лв. с ДДС през периода на Играта следва да бъде запазен от лицето.

Всеки Участник (идентифициран с две имена и имейл съгласно регистрацията си) има право да участва в Играта неограничен брой пъти, като за всяка регистрация качи снимка на касов бон/фактура, удостоверяваща нова покупка на продукти с марка NIVEA, на стойност минимум 20 лв. с ДДС, от която и да е търговска верига в страната, различна от вече регистриран касов бон/фактура и при изпълнение на условията в настоящите Официални правила. Всеки Участник може да спечели общо не повече от 1 награда, независимо от броя регистрирани различни касови бонове/фактури.

На 18.01.2024 г. в офис на представителя на „Байерсдорф България“ ЕООД – „Република Интерактив“ СРЛ (Republika Interactive SRL), VAT №: RO23981359, дружество
регистрирано съгласно законодателството на Република Румъния, на адрес: Румъния, гр.
Букурещ, Сектор 2, ул. „Барбу Вареску“ № 137А, ще бъдат изтеглени общо 8 (осем)
печеливши Участници за големите награди в Играта, а именно 3 броя ваучери за „СПА
уикенд за двама в Kings Valley Medical and Spa hotel“, Казанлък и 5 броя iPhone 15. Тегленето
на големите награди се извършва на случаен принцип, електронно чрез платформата
www.random.org. Заедно с имената на осемте печеливши Участници, ще бъдат изтеглени и
имената на 8 (Осем) резервни такива. Изтеглянето на имената на 8 печелившите Участници
се извършва в следния ред – първо се изтеглят имената на 8 печеливши Участници, след
което се изтеглят имената на 8 резервни печеливши Участници.

Участниците, спечелили някоя от наградите, а именно 3 броя ваучер за „СПА уикенд за двама в Kings Valley Medical and Spa hotel“, Казанлък и 5 броя Iphone 15, ще бъдат информирани в двуседмичен срок от обявяването им чрез позвъняване на посочените от тях телефонни номера от представител на Организатора, като следва да му предоставят адрес за доставка на спечелената награда.

Всички награди от настоящата Игра, а именно 3 бр. ваучери за „СПА уикенд за двама в Kings Valley Medical and Spa hotel“, Казанлък и 5 бр. Apple iPhone 15 се доставят чрез куриер на съответния адрес за доставка, посочен от печелившите Участници, в срок до четиринадесет календарни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка на наградата. Разходите по доставяне на наградите се поемат от Организатора.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара