Спечелете пътуване до Лапландия, мултикукъри, ваучери за Ozone, коледни чинии и чаши

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 23 декември 2023

Как се участва:

Чрез покупка на промоционални продукти на Coca-Cola в определени магазини и изтриване на скреч карта или покупка на продукти Coca-Cola и регистрация на кодове в приложение

Пълни правила:

Промоцията се провежда на територията на Република България в две части:

1. В обекти на територията на страната, обозначени с рекламен материал за Промоцията ("Участващи обекти“);

2. В мобилното приложение COCA-COLA APP ("Мобилното приложение“).

Промоцията, която се провежда в обекти на територията на страната, обозначени с рекламен материал за Промоцията, стартира на 06.11.2023 г. и продължава до 23.12.2023 г.  или до изчерпване на количествата скреч листове/полета и/или награди в участващите обекти, което от изброените събития настъпи по-рано, независимо от публикуването и/или наличието на рекламни материали преди и/или след посочените дати.

Промоцията, която се провежда в COCA-COLA APP, стартира на 06.11.2023 г. 00:00 ч. и продължава до 23.12.2023 г.- 23:59 - последен ден за регистриране на кодове за проверка на код и заявка за участие в томбола в приложението.

„Участващи продукти" в промоцията за спечелване на награди в обектите са продукти от:

В пластмасови опаковки с КОЛЕДНИ етикети (посочени в Приложение 2 по-долу) и БЯЛА капачка, са опаковките от:

·       1L Coca‑Cola и Coca‑Cola Без Захар;
·       1.5L Coca‑Cola и Coca‑Cola Без Захар;
·       2L Coca‑Cola и Coca‑Cola Без Захар

както и опаковки от:

·       1L Fanta Портокал с БЯЛА капачка;
·       1.5L Fanta Портокал с БЯЛА капачка;
·       1.5L Sprite с БЯЛА капачка;
·       2L Fanta Портокал с БЯЛА капачка;
·       2L Sprite с БЯЛА капачка,

както и:

Мултипакет:

·       6x330ml Coca‑Cola Original;
·       6x330ml Fanta Портокал;

„Участващи продукти" в промоцията за спечелване на награди в мобилното приложение COCA-COLA APP са продукти от 300ml Coca‑Cola, 300ml Coca‑Cola Без Захар, 300ml Fanta Orange, 330ml Coca‑Cola, 330ml Coca‑Cola Без Захар, 330ml Sprite, 500ml Coca‑Cola, 500ml Coca‑Cola Без Захар, 500ml Coca‑Cola Лимон Без Захар, 500ml Fanta Портокал, 500ml Fanta Грозде, 500ml  Fanta Madness, 500ml Fanta Tropical, 500ml Sprite, 1L Coca‑Cola, 1L Coca‑Cola Без Захар, 1L Fanta Портокал, 1.5L Coca‑Cola, 1.5L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Coca‑Cola Лимон Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L  Fanta Лимон, 1.5L  Fanta Грозде, 1.5L  Fanta Madness, 1.5L  Fanta Tropical, 1.5L Sprite, 2L Coca‑Cola, 2L Coca‑Cola Без Захар, 2L Fanta Orange,  2L Fanta Tropical и 2L Sprite с 10-символен код под капачката/езичето.

*С коледен етикет са следните опаковки на Coca‑Cola и Coca‑Cola Без Захар: 500ml, 1L, 1.5L и 2L.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в участващите обекти, са следните:

1.     Стъклена чаша със специален коледен дизайн - 128 000 бр.
2.     Кухненска чиния със специален коледен дизайн – 270 000 бр.

2.    Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в мобилното приложение, са следните (Приложение 3):

1.     Пътуване за двама до Лапландия - 3 бр. (участието не е обвързано с покупка);
2.     Тefal Мултикукър CY851130 - 21 бр.;
3.     Дигитален ваучер на стойност 100лв. от “Ozone.bg” – 100 бр.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА „Пътуване за двама до Лапландия”

Наградата се предоставя  от туристическата агенция OCTAGON Worldwide Limited (www.octagon.com), наричана по-нататък „Туристическа агенция“ чрез посредник Биспоук България ЕООД, ЕИК: 204713095.

Всеки пакет „Пътуване за двама до Лапландия“ ще включва:

·       Самолетни билети за печелившият и неговият придружител отиване-връщане София – Рованиеми (Лапландия);

·       Всички трансфери, необходими за програмата, включително трансфер при пристигане и заминаване от/до летището по време на престоя в Рованиеми (Лапландия).

·       Две (2) нощувки в Lapland Hotels Ounasvaara Chalets – двойна стая за периода 15.01 – 17.01.2024 г.;

·       Закуска и вечеря в хотела за времето на престоя;

·       Обяд в Snowman World на 16.01.2024 г. (вторият ден);

·       Предварително подготвена програма с развлечения по време на престоя;

Самолетни пътувания ще се извършват от и до основното международно летище на Република България – Летище София.

Пакетите за пътуване ще бъдат предоставени на спечелилият участник, както е описано в точка 8.1.1. Ако тя/той поиска допълнително услуги, това ще бъде единствено за негова сметка и трябва да бъде резервирано директно от спечелилия награда, доколкото и ако това е възможно. Организаторът и туристическата агенция не се ангажират за осигуряване на допълнителни или различни от предложените услуги.

Туристическата агенция се ангажира с резервацията на място за настаняване и ще уведоми допълнително спечелилият участник за детайлите по нея, след като получи необходимите данни за регистрацията. За целите на регистриране на данните, спечелилият участник разбира и се съгласява да предостави данни за себе си, доколкото и когато това е необходимо за нуждите на регистрацията, като данните се предоставят на туристическата агенция чрез посредникът и в България – агенция Биспоук.

Наградата НЕ включва нито един от следните елементи:

·       Такси за подновяване на паспорта, визови такси и др.;

·       Туристическа застраховка;

·       Всякакви медицински изисквания, като имунизация, която може да се изисква при помещение в определени страни;

·       Транспортиране от най-близкия транспортен възел (летище, гара и др.) до и от дома на победителя или друго място на тръгване;

·       Ястия и напитки в полет (освен ако не са включени от авиокомпанията);

·       Такса за паркиране на автомобили, бонуси, екскурзии и атракции, джобни пари или всякакви други разходи, които не са изрично посочени в тези условия.

Нито Организаторът, нито Туристическата агенция ще носят отговорност за всички разходи, които не са включени в пакета за пътуване. Моля, имайте предвид, че може да се приложи градски данък за всяка нощувка или допълнителна такса по време на някое от изживяванията. В някои случаи, градският данък/такса трябва да бъде платен на местно ниво от победителя.

Промоционална механика с награди в търговските обекти:

В избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали, информиращи за тази част на Промоцията, ще се провежда описаната по-долу механика, при която могат да се спечелят награди директно в търговския обект.

За да вземат участие в Промоцията, организирана в обектите, участниците трябва да закупят наведнъж комбинация от 2 бутилки от участващите опаковки описани в точка 6.1.1 или 1 бр. Мултипакет 6x330ml Coca‑Cola Original или Мултипакет 6x330ml Fanta Orange. За всяка покупка на 2 бутилки наведнъж в комбинация по избор или 1 бр. Мултипакет 6x330ml от участващите опаковки, от участващ в промоцията обект, участникът получава възможност да изтрие 1 (едно) скреч поле на място в търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

·       „Чаша“ – потребителят има право да получи награда – един брой чаша описан в т. 7.1.1., веднага, на място в търговския обект;

·       „Чиния“ – потребителят има право да получи награда – един брой чиния описан в т. 7.1.2., веднага, на място в търговския обект;

·       “😊” – при наличен този символ потребителят не получава награда.

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч листове/полета в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата.

Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията с награди в обектите може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч..

Онлайн част на Промоцията в COCA-COLA APP (Coca‑Cola Мобилно Приложение):

Не е обвързано с покупка:

За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.1. участникът трябва да отговори на въпрос в мобилното приложение COCA-COLA APP: „Къде живее Дядо Коледа?“ след което участникът автоматично се включва в томбола за голямата награда. При проверка на отговорите и открити непълни, неточни или нерелевантни отговори, същите няма да бъдат приети за валидно участие. Участието не е обвързано с покупка на продукт!

В Промоцията има ограничение от 1 (един) брой регистриран отговор, равняващо се на 1 (едно) участие в томболата за награда, описана в точка 7.2.1. от 1 (един) участник/потребител на приложението.  Участието в играта се извършва за целия период на промоцията след „закупуване“ на билет за вземане на участие в томболата за награда 7.2.1.

Обвързано с покупка:

За да вземе участие за спечелване на награди по т. 7.2.2. и 7.2.3. участникът трябва да закупи бутилка 300ML, 330ML, 500ML, 1L, 1.5L или 2L от участващите опаковки. Под капачката/езичето  ще открие уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA-COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук à https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия код/кодове, съгласно правилата на играта, публикувани в COCA-COLA APP и www.coca-cola.bg, може да играете за описаните награди в т. 7.2.2 и 7.2.3.

За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.2., Участникът трябва да е регистрирал 7 кода от участващите опаковки (равняващ се на 7 POINTS/точки) , след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 21 бр. Тefal Мултикукър CY851130; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в  томболата за наградата описана в т. 7.2.2.

За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.3., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 point/точка), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 100 бр. дигитални ваучери на стойност 100лв. от “Ozone.bg”; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в томболата за наградата описана в т. 7.2.3.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове от един участник/потребител на приложението. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7.2.2 и 7.2.3 от един потребител.

Тегленето на награди по точка 7.2.1. ще бъде извършено преди края на промоцията на 18.12.2023 год.

С цел равномерно разпределение на наградите по точка 7.2.2. през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

·       1во теглене (13.11.2023 г.) – x3 Тefal Мултикукър CY851130;
·       2ро теглене (20.11.2023 г.) – x3 Тefal Мултикукър CY851130;
·       3то теглене (27.11.2023 г.) – x3 Тefal Мултикукър CY851130;
·       4то теглене (04.12.2023 г.) – x3Тefal Мултикукър CY851130;
·       5то теглене (11.12.2023 г.) – x3 Тefal Мултикукър CY851130;
·       6то теглене (18.12.2023 г.) – x3 Тefal Мултикукър CY851130;
·       7мо теглене (29.12.2023 г.) – x3 Тefal Мултикукър CY851130;

Тегленето на награди по точка 7.2.2. ще бъде извършвано по следния начин:

·       Всяка седмица ще бъдат теглени определения брой награди, описани в точка 7.2.2., по списъка и датите описани в точка 9.6., като печелившите ще бъдат информирани в рамките на една седмица след тегленето.

·       Участието в играта се извършва на седмична база след „закупуване“ на билет за вземане на участие в седмична томбола.

·       Една регистрация на един код и съответно заявка за участие за определена награда регистрира участниците в следващото най-близко по време седмично теглене, за което те участват за награда.  

·       Последен ден и час за регистрация на кодове, за всяко едно от тегленията по т. 9.6. и 9.7. се счита неделя - 23:59:00 ч., за  участие в най-близката дата за теглене.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

При спечелване на награда, участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA-COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, адрес и телефон за връзка, за да получи наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда, както и потвърждава съгласието си, че негови лични данни могат да бъдат предоставяни на туристически агенции и посредници за извършване от тяхна страна на регистрации/резервации във връзка с доставянето на наградата под формата на пътуване/преживяване.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с предоставяне на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.3.

o   Печелившият ще има срок от седем календарни дни след получаването на известието, че печели, но не по- късно от 27.12.2023г 23:59 часа,  да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

o   В случай, че се наложи да се тегли резервен печеливш, то същият ще има срок от пет календарни дни след получаването на известието, че печели, но не по- късно от 01.01.2024г 23:59 часа, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

При спечелване на награда от точка 7.2.3. печелившият получава уникален код, с който може да се възползва до 04.10.2024 год. от дигитален ваучер на стойност 100 лева в онлайн магазин “Ozone.bg”.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара