Спечелете Jack Daniel’s грамофони, колонки и слушалки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши:

Силвия Н.: Jack Daniel’s грамофон + колонка
Светлин Д.: Jack Daniel’s слушалки
Ива Ц.: Jack Daniel’s грамофон + колонка
Румен Л.: Jack Daniel’s слушалки
Десислава В.: Jack Daniel’s грамофон + колонка
Христо Й.: Jack Daniel’s слушалки
Иван Д.: Jack Daniel’s грамофон + колонка
Владимир В.: Jack Daniel’s слушалки

Как се участва:

Чрез покупка на Jack Daniel's от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Продуктите, участващи в Кампанията, са както следва:

Продукти, закупени от верига магазини LIDL:

• Jack Daniel's Tennessee Whiskey (0,7l, 1l)
• Jack Daniel's Tennessee Honey (0,7l)
• Jack Daniel’s Gentleman Jack (0,7l, 1l)
и всички пакетни предложения (0.7l и повече)

За да се включат в Кампанията, Участниците трябва да закупят в периода на Кампанията поне един от Участващите продукти и след това да регистрират в периода на Кампанията номера на касовата бележка, удостоверяваща покупката, като:

1. влязат на уебсайта https://www.jackdaniels.com/bg-bg/ и попълнят регистрационната форма, посочвайки своите:

(*) Име и фамилия
(*) Електронен адрес
(*) Качат снимка на касовата бележка, удостоверяваща покупката от магазин от верига LIDL
(*) Запълнят полето, посочвайки съгласие с настоящите Правила, включително за обработването на личните им данни за целите на участието му в Кампанията
(*) Запълнят полето: “Имам 18 години”

Всички полета, маркирани със *, са задължителни. Регистрационната форма се приема на началната страница на https://www.jackdaniels.com/bg-bg/от секцията, комуникираща тази Кампания.

След като попълнят регистрационната форма, Участниците трябва да натиснат бутон “Изпращане”. Организаторът/Възложителят не носи отговорност за онлайн регистрации, които не са достигнали своята дестинация, поради, но не само, технически проблеми извън контрола на Организатора/ Възложителя, загуби, забавяния или всякакъв друг проблем с регистрацията в Кампанията, свързан с интернет връзката или интернет доставчика на потребителя, който иска да се регистрира в Кампанията.

В периода на Кампанията всеки Участник може да направи най-много 1 /една/ регистрация на седмица. В случай, че в периода за регистрация за дадено теглене Участник направи повече от една регистрация, всяка такава регистрация след първата няма да бъде допускана до участие в Кампанията.

Участниците следва да съхраняват всички касови бележки, регистрирани по време на Кампанията до 15 дни след публикуването на последния списък с печеливши.

Организаторът запазва своето право да поиска и провери всяка касова бележка, доказваща покупката на Участващ продукт по всяко време и може да поиска от Участник доказателство за притежанието на бележката в оригинал преди и след регистрацията за Кампанията. Електронни касови бележки, генерирани в приложението Lidl Plus се приемат за оригинал.

Всяка касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж за целите на Кампанията. Всеки опит за измама от страна на Участник ще води до изключването на този Участник от Кампанията.

Наградите, които ще бъдат раздадени в рамките на Кампанията, са:

4 комплекта Jack Daniel’s Грамофона + колонки

4 x Jack Daniel’s слушалки

Наградите не могат да бъдат заменяни за парична равностойност и не могат да бъдат преотстъпвани.

Печелившите от Кампанията се избират на случаен принцип чрез автоматично обработване на предоставените лични данни, без човешка намеса. Наградите се изтеглят на случаен принцип чрез електронно теглене.

Ще бъдат разиграни 4 тегления както следва:

1-во теглене. На 23.11.2023. В това теглене участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.jackdaniels.com в периода 16.11.2023, 00:01 – 22.11.2023, 23:59 българско време. Ще бъдат раздадени общо 2 награди – 1 бр. Jack Daniel’s грамофона + колонка, 1 бр. Jack Daniel’s слушалки.

2-ро теглене. На 30.11.2023. В това теглене участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.jackdaniels.com в периода 23.11.2023, 00:01 – 29.11.2023, 23:59 българско време. Ще бъдат раздадени общо 2 награди – 1 бр. Jack Daniel’s грамофона + колонка, 1 бр. Jack Daniel’s слушалки.

3-то теглене. На 07.12.2023. В това теглене участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.jackdaniels.com в периода 30.11.2023, 00:01 – 06.12.2023, 23:59 българско време. Ще бъдат раздадени общо 2 награди – 1 бр. Jack Daniel’s грамофона + колонка, 1 бр. Jack Daniel’s слушалки.

4-то теглене. На 14.12.2023. В това теглене участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.jackdaniels.com в периода 07.12.2023, 00:01 – 13.12.2023 23:59 българско време. Ще бъдат раздадени общо 2 награди – 1 бр. Jack Daniel’s грамофона + колонка, 1 бр. Jack Daniel’s слушалки.

До 2 работни дни след изтегляне на печелившите представител на Организатора ще се свърже с тях по имейл и те ще бъдат информирани за спечелената награда и процедурата по потвърждаване. Изтегленият печеливш ще бъде информиран, че за получаване на наградата си, той/тя трябва да изпрати адреса, до който да бъде доставена наградата, до 3 дни от датата, на която Организаторът му е съобщил за спечелването на наградата.

Ако по някаква причина Организаторът не получи адрес за доставка на наградата до 3 дни, след като участник бива информиран за спечелването на награда, то тогава печелившият губи правото си над наградата. Ако изтегленият печеливш не отговаря на изискванията за потвърждение на участието, той бива дисквалифициран.

Наградите за дадено теглене се изпращат от и за сметка на Възложителя по куриер до 30 (тридесет) работни дни от датата на публикуване на списъка с потвърдените печеливши за дадено теглене до адреса, посочен от печелившия при контакта с Организатора. При доставката на наградата куриерът следва да провери самоличността и възрастта на печелившият и ако те не отговарят на посочените при регистрацията, той губи правото да получи наградата. 

Краен срок - 13 декември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара