Спечелете 20 специални кутии Castello Коледна селекция

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

1. Vencislav Hitov
2. Irena Paunova
3. Hristina Koleva
4. Ради Янчулева
5. Детелина Георгиева
6. Petar Milev
7. Diana Balkanova
8. Maria Georgieva
9. Mila Karanesheva
10. Габриела Василева
11. Ekaterina Kirkova
12. Petya Toncheva
13. Zlatina Krasteva
14. Кремена Бързилова
15. Siska Georgieva
16. Julyana Naydenova
17. Красимир Иванов
18. Marcho Minchev
19. Ралица Кирилова
20. Беатрис Г. Рангелова

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Тази Коледа нашите най-уникални вкусове 🧀 – Датско синьо сирене, Бри натюр екстра и Прясно сирене с ананас и бадеми, идват в специална кутия Castello Коледна селекция!

Можете да спечелите една от кутиите, като ни споделите в коментар кое е любимото ви Castello сирене и с кого бихте го споделили. 🥰

На 27.11.2023 г. ще изтеглим на томболен принцип 20 от вас, които ще спечелят по една кутия Castello Коледна селекция.

Всеки един отговарящ на условията участник може да спечели само една награда в рамките на Активността.

Наградата, която може да бъде спечелена от участниците, е 1 (една) кутия Castello Коледна селекция, включваща различни видове и вкусове от продуктите на Castello, предлагани на територията на Република България.

Тегленето на печелившите участници, участващи в Активността, ще се проведе на 27.11.2023 г. Ще бъдат изтеглени 20 (двадесет) печеливши и Facebook профилите им му ще бъдат обявени с разкриваща визия-пост в профила на https://www.facebook.com/CastelloBulgaria на 27.11.2023 г. Всеки един от победителите ще спечели 1 (една) кутия Castello Коледна селекция, включваща различни видове и вкусове от продуктите на Castello, предлагани на територията на Република България.

Печелившият е необходимо да изпрати данните си в лично съобщение до Facebook профила на “CastelloBulgaria“, за да получи наградата си.

Организаторът се задължава да поеме транспортните разходи по изпращане на наградата. Наградата ще бъде доставена безплатно до печелившия участник на посочен от него адрес, чрез куриер, до 30 (тридесет) работни дни от получаване на потвърждението, че е спечелил, и предоставяне на адрес за доставка. При получаването съответният печеливш участник следва да представи лична карта и да докаже, че има навършени 18 години. Наградата се доставя на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, ще бъде оставена бележка с
адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена
наградата.

Краен срок - 26 ноември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара