Спечелете 3 броя мултимедиен проектор Acer от Nivea

Снимката е илюстративна.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 5 ноември 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Nivea за поне 15 лв от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

С NIVEA И NIVEA MEN СИ В ПЕЧЕЛИВШИЯ ОТБОР

Събери отбора с NIVEA MEN и спечели! Ако се чудиш как е възможно, просто се довери на серия NIVEA MEN Sensitive за бръснене на чувствителна кожа! Имаш пълна рутина за гладко и прецизно бръснене, която не оставя следи върху кожата ти – балсам, гел и пяна за бръснене. Успокояват незабавно петте признака на раздразнение и действат ефикасно при усещане за парене, опъната или суха кожа, при зачервяване или дори микропорязвания! Ето това е тайната да се чувстваш уверено и комфортно в кожата си!

Освен това, сега имаш шанс за супер награда – прожектор ACER в новата съвместна кампания с магазини Кауфланд! Открий детайлите за участие по-долу и се запиши още сега!

Играта се организира и провежда във всички търговски обекти на Kaufland на територията на Република България.

Наградите, предвидени за Печелившите участници в играта са общо 3 (три) прожектора.

Цветът и моделът на прожекторите не са по избор на Участника, спечелил наградата.

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

При покупка на продукт или продукти с марка NIVEA на стойност от минимум 15 лв. с ДДС от всеки от магазините на Kaufland, клиентът има възможност да участва в играта за една от посочените в т. 4.1 награди. Всеки клиент, който отговаря на изискванията, предвидени в настоящите условия, може да се регистрира на www.nivea.bg/project, въведе име, презиме и фамилия (задължително в предвидения тук ред), e-mail, телефон за връзка, адрес (като въвеждането на адрес не е задължително при регистрацията) и качи снимка на фискалния бон/фактура – удостоверяващ/а покупката на продукт/ продукти NIVEA на стойност от минимум 15 лв. с ДДС.

За участие в играта се изисква лицето да попълни всички задължителни полета в регистрационната форма описани по-горе, да прикачи снимка на оригиналния/ната фискалния бон/фактура и да изрази изричното си съгласие за събиране и обработване на личните му данни за целите на играта.
Участникът отговоря за верността и коректността на предоставените от него данни.

Оригиналът на фискалния бон/фактура за извършената покупка на продукт/продукти NIVEA следва да бъде запазен от Участника в играта. Непредставянето за справка на оригинала на фискалния бон/фактурата е основание за отказване предоставянето на награда.

Всеки Участник има право да участва в играта многократно като за всяка регистрация качи снимка на фискалния бон/фактура, удостоверяващ нова покупка на продукт/ продукти NIVEA на стойност от минимум 15/ лв. с ДДС, различен от вече регистриран фискален бон/фактура и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила. За целите на провеждане на играта всеки участник ще се счита за уникален посредством своя e-mail и телефонен номер. Ако двама или повече от изтеглените печеливши участници имат един и същ e-mail адрес или телефонен номер,
за валидна ще се счита първата по време регистрация в интернет сайта на Организатора,
а всяка следваща ще се счита за дублирана, поради което и невалидна.

Ако с един и същ фискален бон/фактура са закупени продукт/ продукти NIVEA на стойност, надхвърляща 15/ лв. с ДДС, клиентът има право да направи само една регистрация с този фискален бон/фактура и неговото име ще участва в тегленето само веднъж.

Независимо от броя на направените регистрации, всеки участник може да спечели само една награда, настоящото ограничение се отнася, и в случай че Участникът се регистрира многократно с различни електронни адреси/ телефони.

На 27.11.2023 г. в офис на представителя на „Байерсдорф България“ ЕООД – „Република Интерактив“ СРЛ (Republika Interactive SRL), VAT №: RO23981359, дружество регистрирано съгласно законодателството на Република Румъния, на адрес: Румъния, гр. Букурещ, Сектор 2, ул. „Барбу Вареску“ № 137А, ще бъдат изтеглени 3 (трима) печеливши участници. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, електронно чрез платформата www.random.org. Заедно с имената на тримата Печеливши участници, ще бъдат изтеглени и имената на тримата резервни такива. Изтеглянето на имената на печелившите се извършва в следния ред – първо се изтеглят имената на 3 печеливши, след което се изтеглят имената на 3 резервни печеливши участници.

Протоколът с резултатите от тегленето на наградите ще бъде публично оповестен до 29.11.2023 г. на www.nivea.bg/project.

Всички печеливши ще бъдат информирани за спечелването на наградата до 18.00 часа на 11.12.2023 г. чрез позвъняване на посочения от тях телефонен номер.

Наградите – един от общо 3 прожектора, се доставят чрез куриер на адреса за доставка, посочен от съответния печеливш участник, в срок до петнадесет работни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка на наградата.

Преди получаването на наградата печелившият Участник трябва да предостави на Организатора допълнителни свои лични данни – ЕГН и постоянен адрес, с оглед задължението на Организатора по чл. 73, ал. 1, т. 2 от ЗДДФЛ. Доколкото нуждата от обработване на допълнителните лични данни на Печелившия е вменена на Организатора по силата на закон, по смисъла на чл. 6, параграф 1, буква „в“ от Регламент (ЕС) 2016/679, съгласие за обработка на лични данни на Печелившия не се изисква.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара