Спечелете кашони с продукти B.Yond, термочаши и брандирани шапки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 12 ноември 2023

Как се участва:

Чрез качване на стори/пост в инстаграм.

Пълни правила:

В периода за провеждане на Играта, Организаторът ще публикува на Instagram профила на B.Yond постове и банери, свързани с Играта.

За да участва в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

1. Да последва Instagram профила на B.Yond;
2. Да качи в своя личен профил story / post / reel с рецепта, в която използва продукти B.Yond.
3. Сложи хаштаг #byondchallenge

Публикуваното от участниците съдържание под формата на коментари и снимки  следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и други подобни. Организаторът си запазва правото да премахва такива коментари.

Снимките, качени за участие в Играта, могат да бъдат предварително подложени на редактиране/обработка, състояща се единствено и само в изсветляване, засилване на контраста, намаляване на цветовата наситеност. Промени, състоящи се във фотомонтаж, използване на филтри и/или специални приложения, които отдалечават крайния резултат от истинността, не се допускат.

Награди

1. Награда 1) Кашон с продукти B.Yond и висококачествена термочаша
2. Награда 2) Кашон с продукти B.Yond и брандирана шапка
3 Награда 3) Кашон с продукти B.Yond и брандирана шапка

Тегленето на печелившите ще се извърши след края на Играта, чрез специален софтуер, който на случаен принцип избира трима измежду всички участници, изпълнили коректно всички стъпки по т.4.2 от настоящите Правила. Тегленето ще се извърши на 13.11.2023 г.

Печелившият се обявява на Instagram профила на B.Yond.

Печелившият участник ще бъдат уведомен чрез лично съобщение в Instagram. Печелившият участник, в срок от 5 дни от получаването на съобщението, ще трябва да му отговори, като в отговора посочи на Организатора: три имена, адрес и телефон за доставка на спечелената награда.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, в срок до 20 работни дни след предоставяне на необходимата информация. Служителите на куриерската компания ще посетят адреса на печелившия участник само веднъж. В случай че участникът не присъства на адреса и служителят на куриерската компания не може да предаде наградата, то куриерите ще съхраняват в срок от 10 работни дни наградата в най-близкия им офис, откъдето печелившият участник трябва да я получи лично. Ако в срок от 10 работни дни печелившият участник не посети офиса на куриерската компания, за да си вземе наградата, същият губи право да получи наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара