Спечелете 400 пакета с по 2 кг шоколади Milka и 8 ваучера по 2000 лв. за пътуване

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://game.milka.bg/winners

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

УЧАСТИЕТО В ПРОМОЦИЯТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКАТА НА ПРОДУКТИ И/ИЛИ УСЛУГИ!

За да участва в Промоцията, всеки участник трябва дa:
        Стъпка 1: Влезе на сайта https://www.game.milka.bg
        Стъпка 2: Да натисне бутона „Гласувай“
        Стъпка 3: Играе, като избере квадратчето с любимия си Milka вкус
        Стъпка 4: След избора на любимия вкус, да попълни регистрационна форма за участие (всички полета са задължителни):
        да въведе мобилен номер
        да отбележи, че не е робот
        да потвърди (чрез чекбокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на https://www.game.milka.bg

    При първа регистрация, потребителите ще трябва да потвърдят телефонния си номер. За целта те ще получат SMS с код за въвеждане телефонния номер, който са попълнили в регистрационната форма. Само след въвеждане на кода те ще могат да завършат регистрацията си.

    Регистрациите са с натрупване и всяка следваща регистрация увеличава шансовете за печалба. Всеки участник може да спечели само по една награда от вид.

    Например:
        Ако потребителят гласува веднъж за своят любим Milka вкус, то тогава участва за моментна награда. В случай, че потребителят не спечели малка награда, автоматично участва в тегленето за Голяма награда.
        Ако потребител вече е спечелил Моментна награда, то след повторно гласуване участва в тегленето за Голяма награда.
        Единният идентификатор на всеки участник е неговият реален и действащ мобилен номер.
        Един потребител може да спечели една малка награда за целия период на Играта.
        Един потребител може да спечели една голяма награда за целия период на Играта.

Награди:

   Моментни награди - Мilka продуктов пакет – общо 400 броя за периода на Промоцията (Игратa). След завършване на регистрация за Моментна награда, потребител веднага разбира дали печели.
    Участието в томболата за моментната награда не е обвързано с покупка.
    Всеки Milka продуктов пакет съдържа приблизително 2кг шоколади Milka:
    4 бр. Milka OREO 100g
    4 бр. Milka Raisins & Nuts 100g
    4 бр. Milka Raspberry Crème 100g
    4 бр. Milka Bubbly Milk 90g
    4 бр. Milka Hazelnut 100g

  Голяма награда – Ваучер за пътуване за двама – общо 8 броя за периода на Промоцията (Игратa), които ще бъдат изтеглени сред всички печеливши след края на Промоцията.
    За да влезе в томболата за награда, всеки участник е необходимо да направи поне една регистрация. Всяка следваща регистрация увеличава шансовете на потребителя за спечелване на голяма награда – ваучер за пътуване.

    Тегленето и обявяването на печелившите за големите награди се извършва до 48 часа след края на Промоцията.
    Последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на https://www.game.milka.bg

    Условия за ползване:
        Ваучерът е валиден за периода 20.11.2023-31.12.2024 г.;
        Ваучерът не може да бъде осребрен за паричната му стойност;
        Ваучерът може да се използва само веднъж;
        За да използвате този ваучер, трябва да направите предварителна резервация на тел. 02 980 40 01 или 02980 11 13, или на имейл адрес office@oceantravel.bg
        При вече направена резервация, не могат да се правят никакви промени по нея;
        Ваучерът е поименен и не може да се използва от трети лица;
        В случай, че ваучерът не бъде използван до изтичане на срока на валидност, неговата стойност не се възстановява и приносителят губи правото на използване;
        За повече информация относно използване на ваучера, свържeте се с Ocean Travel.

    Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията.


    Единният идентификатор на всеки участник е неговият реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

    Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888422894 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен телефон и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

    Един потребител не може да направи повече от 1 регистрация дневно и повече от 45 регистрации за целия период на Промоцията. Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация.

    Един участник може да спечели само по една награда от вид за целия период на Промоцията.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност. В случай че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия.

Краен срок - 15 ноември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара