Спечелете барбарони, куфари, суитшърти, кърпи, раници и още много награди от Chupa Chups

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 ноември 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Chupa Chups и регистрация на касови бележки.

Пълни правила:

Участието в Играта е обвързано с покупка на продукти с марка Chupa Chups, а именно:

Chupa Chups Classic 12g  
Chupa Chups Surprise 12g
Chupa Chups Skull 15g
Chupa Chups Crazy Dips Strawberry 14g
Chupa Chups Melody Pops Strawberry 15g
Chupa Chups XXL Flavors Playlist 29g

За да се регистрира, Потребителят попълва регистрационната форма на Сайта, в която въвежда име и фамилия, телефон и e-mail адрес и парола за достъп.      

В периода на Играта Потребителят може да регистрира на своя профил касова/и бележка/и за всеки закупен продукт, подробно изброени в чл.7 от настоящите правила, като на обозначените места попълни номера, датата на касовата бележка и снимка на касовата бележка. За всеки закупен продукт изброен в чл.7 Потребителят получава 1 точка. Ако в една касова бележка има закупени повече от един продукт, изброен в чл.7, Потребителят получава по 1 точка за всеки отделен продукт, изброен в чл.7. Потребителят е длъжен да запази касовите бележки от покупките до приключване на Играта и получаване на наградата, за да удостовери направените покупки при необходимост.

Не се начисляват точки при регистриране на касова бележка за закупени продукти извън територията на Република България.

Администраторът на сайта проверява и преглежда всяка регистрирана в профила на Потребителя касова бележка като в срок до 72 (седемдесет и два) часа от регистрацията на касовата бележка начислява конкретния брой точки в профила на Потребителя през административния панел на Сайта.

Администраторът на сайта следва да одобри или да не одобри касова/и бележка/и, като при одобрена касова бележка, Администраторът на сайта добавя точки в профила на Потребителя спрямо броя на закупените в нея продукти Chupa Chups.

При неодобрена касова бележка, Администраторът на сайта следва да даде мотивирано обяснение на Потребителя защо не е одобрена съответната касова бележка, като изпраща мотивираното обяснение на имейл на Потребителя.

Всеки закупен продукт, изброен в чл.7, при одобрена касова бележка, носи на Потребителя 1 точка.

Всички награди, имат определена от Администратора на сайта цена в точки. Потребителят може по всяко време, през периода на играта, да се запознае на уебстраницата www.bg.chupachupsclub.com за наличните награди, като Потребителят може да използва събраните от него точки като ги обмени за Награда/и, които са посочени в Сайта, като за всяка Награда е определен конкретен брой точки, срещу които тя може да бъде разменена.

Потребителят може по всяко време да проверява натрупаните от него точки в профила си, както и колко точки е получил от всяка регистрирана от него касова бележка.

Награден фонд – в играта ще участват общо 855 награди:

Спален комплект в зелено. Памучно спално бельо Chupa Chups от две части, 160х200 см, 70х80 см. 100% памук. - 15 бр

Спален комплект в жълто. Памучно спално бельо Chupa Chups от две части, 160х200 см, 70х80 см. 100% памук. - 15 бр

Бомбичка за вана. Ефервесцентна бомбичка за вана с аромат на ягода. 100% натурални етерични масла. Веган формула. Подходяща за деца над 3 годишна възраст. Начин на употреба: Отстранете топката от защитното фолио, след което я хвърлете във вана с топла вода. Препоръчва се наблюдение от възрастен. - 57 бр.

Микрофибърна кърпа в розово. Ултра лека и бързо съхнеща кърпа в размер 150х75 см. Препоръки за пране: Да се пере на максимум 40 градуса, да не се глади, да не се избелва. - 75 бр.

Микрофибърна кърпа в синьо. Ултра лека и бързо съхнеща кърпа в размер 150х75 см. Препоръки за пране: Да се пере на максимум 40 градуса, да не се глади, да не се избелва. - 75 бр.

Микрофибърна кърпа с графити. Ултра лека и бързо съхнеща кърпа в размер 150х75 см. Препоръки за пране: Да се пере на максимум 40 градуса, да не се глади, да не се избелва. - 75 бр.

Син суитшърт с графити мотиви. Удобен суитшърт с уникален дизайн, с кадифена вътрешна част, качулка, два джоба и без цип. Размер М: широчина 54 см, дължина 67 см, ръкав 60 см. Размер L: широчина 58 см, дължина 68 см, ръкав 64 см. - 6 бр. М, 6 бр. L

Бял суитшърт с цветни мотиви. Удобен суитшърт с уникален дизайн, с кадифена вътрешна част, качулка, два джоба и без цип. Размер М: широчина 54 см, дължина 67 см, ръкав 60 см. Размер L: широчина 58 см, дължина 68 см, ръкав 64 см. - 6 бр. М, 6 бр. L

Зелен суитшърт с графити мотиви. Удобен суитшърт с уникален дизайн, с кадифена вътрешна част, качулка, два джоба и без цип. Размер М: широчина 54 см, дължина 67 см, ръкав 60 см. Размер L: широчина 58 см, дължина 68 см, ръкав 64 см. - 6 бр. М, 6 бр. L

Яркозелен суитшърт с цветни мотиви. Удобен суитшърт с уникален дизайн, с кадифена вътрешна част, качулка, два джоба и без цип. Размер М: широчина 54 см, дължина 67 см, ръкав 60 см. Размер L: широчина 58 см, дължина 68 см, ръкав 64 см. - 6 бр. М, 6 бр. L

Жълт суитшърт с цветни мотиви. Удобен суитшърт с уникален дизайн, с кадифена вътрешна част, качулка, два джоба и без цип. Размер М: широчина 54 см, дължина 67 см, ръкав 60 см. Размер L: широчина 58 см, дължина 68 см, ръкав 64 см. - 6 бр. М, 6 бр. L

Бутилка за вода с инфузер за плодове. Вместимост 740 мл. - 12 бр.

Алуминиева бутилка с карабинер. Едностенна алуминиева бутилка с карабинер. Вместимост 750 мл. Карабинерът е за непрофесионална употреба и не е предназначен за използване за катерене. - 12 бр.

Чаша от неръждаема стомана. Двустенна чаша-кен от неръждаема стомана с капак. Чашата задържа вашата напитка топка или студена за продължителен период от време. Вместимост 590 мл. - 12 бр.

Кухненска ръкавица. Ръкавица за фурна от 100% памук, 32х18 см. - 60 бр.

Барбарон. Лек и удобен барбарон с висококачествен пълнеж от перли EPS. Не се смачква при продължително стоене. Размери 90/90 см, височина 100 см. С вътрешна калъфка и цип.  - 6 бр.

Куфар. Куфар за ръчен багаж с четири колела, разтегателна дръжка и вградена ключалка с цифри. Размери 55x35x20 cm - 9 бр.

Chupa Chups Flower Bouquet. Цветен букет от близалки Chupa Chups. Селекция от страхотни вкусове на близалки (ягода, портокал, ябълка, череша, диня и лимон), увити във формата на цветен букет. - 90 бр

Chupa Chups Mega Chups. Мега близалката на Chupa Chups съдържа 15 близалки с различни вкусове (ягода, портокал, ябълка, череша, диня и лимон). - 90 бр

Chupa Chups Pizza. Пицата от бонбони на Chupa Chups съдържа желирани бонбони, наподобяващи истинска пица, с плодов вкус. Предлага се в автентична кутия за пица, идеална за споделяне. - 90 бр

Chupa Chups Mega Tin. Този мегаконтейнер Chupa Chups е идеален за съхранение на играчки или за използване като готин и забавен стол! Размери: 32,5 см диаметър, 40 см височина. - 90 бр

Раница. Раница с преден джоб и цип, подплатен гръб и презрамки. Размери 28/38/12 см. - 12 бр.

Посочените награди са с демонстративна цел. Организаторът си запазва правото да променя вида, размера и броя на посочените награди по всяко едно време на Играта.

При обмяната на точки за Награди точките се изтеглят незабавно от профила. По е-mail адрес, с който е регистриран в Сайта, Потребителят получава достъп до анкета за попълване на данните си за доставка на Наградата. Наградата се изпраща на Потребителя на посочения от него адрес в срок от 40 (четиридесет) работни дни след изпращане на попълнената анкета, в която се попълва две имена, телефон за връзка, и адрес за доставка - личен адрес или офис на куриерска фирма Speedy. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

Потребителят може да регистрира касови бележки, за продукти Chupa Chups закупени само след стартиране на Играта и съответно до нейното приключване, като конкретните дати са посочени в настоящите Общи условия.  

Награда се изпраща на Потребителя на посочения от него адрес в срок от 40 (четиридесет) работни дни след изпращане на попълнената анкета, в която се попълва две имена телефон за връзка и адрес за доставка - личен адрес или офис на куриерска фирма Speedy. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

Ако след срока по чл.27 Потребителят не е получили Наградата си, е длъжен сам да провери причината за забавянето на телефон: +359889398810 или имейл contact@thedots-agency.com . Всички претенции за получаване на Награди, предявени след 50 (петдесет) работни дни след изпращане на попълнената анкета, се считат за невалидни.

Всеки Потребител може да обменя точки за Награди, като има право да получава само по една награда от вид, описани в т.20.1.

Наградите могат да се получат само лично от Потребителя срещу представяне на документ за самоличност и подпис или от надлежно упълномощено лице. Организаторът не носи отговорност спрямо Потребител, предоставил невалиден телефон за контакт или неверен, непълен или неточен имейл, или неточен адрес за доставка на награди. Администраторът на сайта и Организаторът не носят отговорност за забавяне в доставката на Награди, причинени от забавяне на доставчици на куриерски услуги.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара