Спечелете Samsung Galaxy Z Flip5, часовници Galaxy Watch 5 и 11 000 продукта Golden Rose

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Красимира ******8794
Венелина ******4027
Йордан ******9406
Антония ******2577
Аделина ******1501
Ваня ******2755
Tina ******7512
Десислава ******8164

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Golden rose за поне 10 лв. и изтриване на скреч карта и/или регистрация на касов бон.

Пълни правила:

КАМПАНИЯТА се организира и се провежда във всички търговски обекти на територията на Р. България, продаващи продукти с марка Golden Rosе и приели условията за участие в кампанията. Търговските обекти по свой избор участват в кампанията за целия период или за избран от тях по-кратък период от време, като при участие обозначават обектите със специално произведени рекламни материали за целта /плакати и уоблъри/. Не всички търговски обекти участват в кампанията със скреч-карти, като същите са налични само в търговски обекти, заявили участие със скреч карти, което е обозначено в рекламните материали на Кампанията, налични в търговските обекти, предлагащи скреч-карти с шанс за моментна печалба. Участието в Кампанията със скреч карта е възможно единствено във физическите търговски обекти. Скреч-картите се предоставят в рамките на КАМПАНИЯТА от 01.10.2023 г. до 30.11.2023 г. или до изчерпване на количествата им в съответния търговски обект.

Участието с регистрация на касова бележка / фактура с изпълнени условия за покупка важи за всички участващи обекти (физически търговски обекти онлайн магазини).

Награди, предоставяни чрез скреч карта:

    11 000 козметични продукта с марката Golden rose – лак за нокти, червило за устни, гланц за устни, фон дьо тен за лице;

Награди, предоставяни след регистрация на касова бележка / фактура:

    7 бр. смарт часовника Samsung Galaxy Watch 5;
    1 бр. телефон Samsung Galaxy Z Flip5

В настоящата КАМПАНИЯ участват всички продукти с търговска марка GOLDEN ROSE ®.

Начин за провеждане на КАМПАНИЯТА

През периода на провеждане на КАМПАНИЯТА, посочен в т. 2.1, желаещите да участват в нея трябва дa закупят от участващите търговски обекти съгласно т. 2.3, продукт/и с търговска марка GOLDEN ROSE ®, на стойност минимум 10 лв. с ДДС, с един фискален бон. След заплащане на касата, клиентът получава скреч карта, като след изтриването на нарочно поле върху картата, разбира дали същата е печеливша или не. В случай, че изтеглената скреч карта е печеливша, се открива надпис „Продукт Golden Rose“ и клиентът получава веднага на касата 1 от 11 000 козметични продукти на марката от вида, посочен в т. 4.1. в зависимост от наличностите в съответния търговски обект. Срещу една касова бележка може да бъде получена само една скреч карта.

При закупуване в периода на Кампанията на продукти с марка Golden rose, от участващите търговски обекти, на стойност минимум 20 (двадесет) лева с ДДС, на една или повече касови бележки, желаещите да участват в Кампанията трябва да регистрират касовата бележка от покупката на интернет адрес: www.goldenrose.bg/igra’, като попълнят коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма, с което участват за спечелването на една от посочените в т. 4.2. награди.

Един участник може да участва в Кампанията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една от наградите, описани в т. 4.2. Една регистрация носи шанс за печалба от момента на регистрация до приключване на Кампанията, т.е. касова бележка / фактура, която не е изтеглена като печеливша, продължава да участва в следващите тегления до приключване на периода на Кампанията или до изтеглянето й, което условие настъпи по-рано. Касова бележка, срещу която е изтеглена скреч карта (печеливша или непечеливша) може да бъде регистрирана и да участва в тегленето на наградите, посочени в чл. 4.2., в случай, че са изпълнени условията за участие, съгласно т. 6.2.

Участникът е длъжен да запази касовата бележка / фактура до изтичане на КАМПАНИЯТА.

Награди се теглят след старта на Кампанията, като на всяка от посочените по-долу дати ще бъде изтеглен един печеливш и един резервен участник:

    16 октомври 2023 г. – раздава се 1 смарт часовник Samsung Galaxy Watch5;
    23 октомври 2023 г. - раздава се 1 смарт часовник Samsung Galaxy Watch5;
    30 октомври 2023 г. - раздава се 1 смарт часовник Samsung Galaxy Watch5;
    06 ноември 2023 г. - раздава се 1 смарт часовник Samsung Galaxy Watch5;
    13 ноември 2023 г. - раздава се 1 смарт часовник Samsung Galaxy Watch5;
    20 ноември 2023 г. - раздава се 1 смарт часовник Samsung Galaxy Watch5;
    27 ноември 2023 г. - раздава се 1 смарт часовник Samsung Galaxy Watch5;
    04 декември 2023 г. – раздава се 1 телефон Samsung Galaxy Z Flip5.

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници. Всеки участник има право да регистрира една или повече касови бележки / фактури в периода на Кампанията. Регистрацията на касова бележка / фактура е валидна до края на Кампанията и носи шанс за печалба всяка седмица. Регистрацията на повече от 1 касова бележка увеличава шанса за печалба на седмична база.

Инициалите на спечелилите и последните цифри от телефонния им номер ще бъдат обявени на официалната страница на кампанията www.goldenrose.bg/igra и фейсбук страницата на Golden Rose www.facebook.com/GoldenRoseBulgaria в срок до 5 (пет) дни от съответното теглене.

В рамките на 3 (три) дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай че Организаторът не успее да се свърже с изтегления участник в рамките на три опита в 2 (два) последователни дни, то той ще пристъпи към първия изтеглен резервен участник.

Участникът е длъжен да съхранява и покаже касовата бележка / фактура за закупените продукти преди получаване на наградата.

Предаването на награда на печеливиш се осъществява или лично от представител на Организатора срещу подпис на Приемо-предавателен протокол или чрез куриерска фирма, за сметка на Организатора. Печелившият участник трябва да покаже на представител на Организатора регистрираната печеливша касова бележка / фактура. При изпращане на наградата по куриер, се изисква от печелившия да изпрати снимка с печелившата касова бележка / фактура.

Краен срок - 30 ноември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара