Спечелете електрически тротинетки, куфари, смарт часовници и бутилки Johnnie Walker

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 октомври 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Johnnie Walker за поне 19.99 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Общият брой на наградите, определени за тази Игра, са:

    80 (осемдесет) Бутилки Johnnie Walker Black Label Sherry Finish
    40 (четиридесет) Smart watch Xiaomi S1
    16 (шестнадесет) Куфара Samsonite
    4 (четири) Електрически тротинетки Xiaomi pro 4

Участието в играта е обвързано с покупка.

Всеки участник е необходимо да закупи Johnnie Walker продукти на стойност минимум 19.99 лв. (деветнадесет лева и деветдесет и девет стотинки), от търговски обекти на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД, ЕИК 131129282 („КАУФЛАНД“).

След покупка на Johnnie Walker продукти на стойност минимум 19.99 лв. (деветнадесет лева и деветдесет и девет стотинки) от търговски обект на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД , участникът се регистрира със снимка или с номера на касовия бон/фактура за закупените Johnnie Walker продукти нa адрес:  www.avendi.bg/promoonthego

Играта важи само и единствено за покупка от търговските обекти на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД в цялата страна.;

    Потребителят е нужно да въведе следната информация при регистрация:
    Име;
    Фамилия;
    e-mail
    Тел. номер за връзка;
    Номер на касова бележка
    Дата на касова бележка
    снимка на касова бележка (пожелателно);

    С участието си в играта, потребителите потвърждават, че са съгласни с Официалните правила на играта;
    С участието си в играта потребителите потвърждават ,че са съгласни личните им данни, които са изброени в т.3, да бъдат обработвани за целите в периода на Играта.

Участниците са длъжни да пазят своята касова бележка/фактура, за да получат своята награда, при евентуално спечелване. В противен случай, Организаторът има право да откаже да предостави наградата.

Тегленето на наградите ще се извършва всяка седмица, на случаен принцип. В него ще участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта: www.avendi.bg/promoonthego. Освен печелившите участници при всяко теглене ще бъдат изтеглени и 3 (три) резерви.

Тегленето ще се осъществи както следва:

Теглене 9 октомври 2023 г. – участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/promoonthego, за периода от 2.10.2023 г. – 8.10.2023г. до 23:59 ч. българско време:

    20 (двадесет) Бутилки Johnnie Walker Black Label Sherry Finish
    10 (десет) Smart watch Xiaomi S1
    4 (четири) Куфара Samsonite
    1 (една) Електрически тротинетки Xiaomi pro 4

Теглене 16 октомври 2023 г.- участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта: www.avendi.bg/promoonthego, за периода 09.10.2023 г. – 15.10.2023г. до 23:59 ч. българско време:

    20 (двадесет) Бутилки Johnnie Walker Black Label Sherry Finish
    10 (десет) Smart watch Xiaomi S1
    4 (четири) Куфара Samsonite
    1 (една) Електрически тротинетки Xiaomi pro 4

Теглене 23 октомври 2023 г.- участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/promoonthego, за периода 16.10.2023 г. – 22.10.2023г. до 23:59 ч. българско време:

    20 (двадесет) Бутилки Johnnie Walker Black Label Sherry Finish
    10 (десет) Smart watch Xiaomi S1
    4 (четири) Куфара Samsonite
    1 (една) Електрически тротинетки Xiaomi pro 4

Теглене 30 октомври 2023 г.- участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/promoonthego, за периода 23.10.2025 г. – 29.10.2023г. до 23:59 ч. българско време:

    20 (двадесет) Бутилки Johnnie Walker Black Label Sherry Finish
    10 (десет) Smart watch Xiaomi S1
    4 (четири) Куфара Samsonite
    1 (една) Електрически тротинетки Xiaomi pro 4

Печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на Играта: www.avendi.bg/promoonthego и ще бъдат известени чрез телефонно обаждане и e-mail на телефонния номер и e-mail, посочени при регистрацията.

Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившите в рамките на три дена след датата на теглене,  той има право да предостави наградите на участниците, които са изтеглени като резерви.

Ако печелившите не се свържат с Организатора на посочен телефон или имейл, в 5-дневен срок от датата на уведомяването, за да предоставят точен адрес губят правото си да получат наградата. В този случай, Организаторът има право да предостави наградите на участниците, изтеглени като резерви в тегленето.

Организаторът се ангажира в 20-дневен срок след получаване на точен адрес от спечелилия участник да изпрати наградата на същия по куриер.

Един участник, идентифициран с действащ мобилен номер, може да спечели само една награда на седмица, независимо от вида й и броя на подадените регистрации в същата седмица.

За да получат награда от Играта, печелившите са длъжни да запазят и покажат на куриера печелившата/те касова/и бележка/и и/или фактура.

Един касов бон, без значение за колко броя закупени продукта Johnnie Walker, може да бъде регистриран само един път и чрез само една регистрация. Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият, реален и кореспондиращ телефонен номер.  Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара